Skip to main content

Viatjar al
Perú

El Perú és considerat una de les millors destinacions turístiques del món, a causa dels seus impressionants i variats atractius. És, precisament, aquesta varietat d'atractius la que ens permet dir que hi ha un Perú per a tothom.

 • Viatjar a Perú
  Diversitat
  El Perú és un dels 10 països megadiversos del món. Això ens permet, per exemple, escalar els bells nevats de la Serralada dels Andes; navegar el serpentejant riu Amazones, entre l'exòtica Selva o nedar per les paradisíaques platges del nord, tot en un sol país. La megadiversitat del Perú ens ofereix nombrosos climes i microclimes, impressionant flora i admirable fauna.
 • desti peru lima
  Història
  La història d´aquest país recorre les nostres venes, som producte una convergència cultural molt interessant. Des d'arrels ancestrals que palpiten mitjançant costums andins com l'Inti Raymi; festivitats religioses com el Corpus Christi, d'herència espanyola; la sabata i festeig afro-peruà; el comerç asiàtic i altres. Les diferents cultures, amb les diferents característiques, convivint en una sola societat.
 • gastronomia peruana
  Gastronomia
  A causa de tota aquesta mixtura cultural, avui el Perú gaudeix d'una gastronomia exquisida; considerat per cinquè any consecutiu com la Millor Destinació Gastronòmica del Món. El foc que van iniciar els ancestres pre-inques, per coure els seus primers sabors, ha seguit encès al llarg dels anys, sent testimoni de la plaent fusió cultural-gastronòmica que alimenta els afortunats paladars que s'atreveixin a tastar un plat peruà
 • El Machu Picchu
  El Machu Picchu
  Una de les 7 Meravelles Modernes descansa, imponent, al cor del Perú, la ciutadella de Machu Picchu. Aquest misteriós recinte s'ha convertit en el símbol de la història peruana, per bellesa, arquitectura i energia. Així com Machu Picchu, al Perú es poden trobar diferents recintes arqueològics, tots amb l'enigmàtica grandesa que representa el passat històric peruà.

Demana el teu viatge

Des de V3 viatges coneixem bé aquest destí i podem oferir-te un gran ventall d’experiències. Des de viatges de luxe, familiars, d’aventura,… fins a experiències místiques i Ayahuasca, rutes gastronòmiques i rutes per conèixer les comunitats ètniques. Tot el que tu vulguis, només cal que ens escriguis.
 • Viatge a Perú exclusiu grup reduït

  Viatge Exclusiu al Perú

  12 dies / 11 nits

  Tot Inclòs
  Grup reduït i exclusiu
  Guia acompanyant

  Sortida 7 juny 2024

  Preu des de 5,990 €

Amants del trekking?

El Perú és una destinació que ofereix innombrables senders que poden ser recorreguts durant tot l'any. El trekking que ofereix el nostre país permet barrejar la natura amb escenaris culturals i històrics, sense considerar la dosi d'aventura i adrenalina. Pels seus paisatges hemrosos i connectivitat, els oferim 5 de les millors rutes per a senderisme al Perú.

Les 5 millors rutes per caminar al Perú

 • Camí Inca a Machu Picchu

  Camí Inca a Machu Picchu

  És una de les rutes més famoses i demandes, el Camí Inca a Machu Picchu és un recorregut de 43 km per senders inques que tenen com a destinació la ciutadella de Machu Picchu i que formen part d'una immensa xarxa anomenada Qhapaq Ñan, un antic sistema vial que unia les ciutats importants del Tahuantinsuyo, tant des de la costa com fins a la serra de l'antic imperi.
  Té una durada total de 4 dies i 3 nits, encara que hi ha una opció més curta de 2 dies i 1 nit.
 • Choquequirao

  Choquequirao

  Coneguda com “la germana sagrada” de Machu Picchu, Choquequirao va ser un dels centres polítics i religiosos més importants de l'Incanat. Se situa entre alts cims i és el destí d'un recorregut ple de vegetaciñon i impressionats paisatges, però, no és una ruta gaire tugurisada, per la qual cosa és ideal per als que busquen una alternativa menys concorreguda.
  La caminada cap a Choquequirao comprèn 4 dies i 3 nits, tot i que es poden preparar recorreguts alternatius de fins a 10 dies i 9 nits.
 • Vinicunca, la muntanya dels 7 colors

  Vinicunca, la muntanya dels 7 colors

  És una ruta de moda, encara que no sempre va ser així. Es localitza a tres hores de la ciutat del Cusco, i ara com ara, s'ha convertit en un dels atractius turístics més importants al Perú gràcies a la seva espectacular varietat cromàtica. Un altre avantatge és la seva proximitat amb la ciutat de Cusco i la durada d'un full day.
  A Pampachiri s'inicia la ruta de trekking fins al cim de la Muntanya dels 7 colors, la qual us portarà entre dues o tres hores segons l'estat físic.
 • Serralada Huayhuash

  Serralada Huayhuash

  El seu trajecte comprèn gran part de la Serralada Huayhuash a Àncash, i està dissenyada per caminar i acampar a prop de belles llacunes enmig dels majestuosos paisatges de la Serralada Blanca. Hi ha moltes alternatives amb diferents graus de dificultat i durada per recórrer aquesta ruta.
  Els trajectes poden variar entre 4 i 12 dies de durada i dependrà del punt de partida, el temps amb què es disposa i l'estat físic
 • Salkantay

  Salkantay

  La ruta de Salkantay és una alternativa al camí Inca, però també es podrà arribar a la ciutadella de Macchu Picchu. Són 5 dies i 4 nits travessant diferents climes i camins entre roques, vegetació i, fins i tot, neu.
  L'itinerari s'inicia al nevat Salkantay (6271 m s. n. m.) que es troba ubicat a la Serralada de Vilcanota, als alts andes del Perú.