Deixa'ns la teva opinió

Espero que hagis gaudit les teves vacances. Segur que hi ha hagut moments que no oblidaràs, llocs que t'han agradat més que d’altres, hotels que t'hauran encantat i d'altres no tant, guies que han enriquit aquest viatge i guies dels que no t'acordaràs gaire. Al cap i a la fi, el fet de viatjar, es tracte de tornar a casa amb una maleta plena d'experiències.

A V3 viatges necessitem que ens escriguis la teva opinió del teu viatge i del nostre assassorament. La volem publicar a la web perquè tothom la pugui llegir. Ens ajudes?

Com a responsable de V3 Viatges, et vull donar les gràcies primer per haver-nos triat, i segon per ajudar-nos a millorar.

Agnès Font
El teu nom*
On has viatjat amb V3 Viatges?*
Enter Field Title*
Vacances amb nens
Viatge de negocis
Lluna de Mel
Viatge amb grup d'amics
Altres
Què t'ha semblat el contacte inicial i l'organització del viatge amb el teu assessor?*
El viatge ha complert les teves expectatives?*
Ens agradaria molt que ens enviéssis una foto del teu viatge...
Drag & Drop Files Here Browse Files
Escriu la teva opinió sobre V3 Viatges*
Envia
 • viatge en grup d'amics a Austràlia i Nova Zelanda
  Rosina Boronat Guasch

  Viatge en grup d'amics a Austràlia i Nova Zelanda

  Vaig contactar amb aquesta agència per recomanació d'una amiga i, ha sigut un total encert. Ens van organitzar un viatge, on van tenir en compte els nostres imprescindibles i on van afegir la seva experiència, recomanacions i professionalitat. El viatge ha complert les nostres il·lusions i expectatives. Sense cap mena de dubte, comptarem amb Agnès i Sílvia per a pròxims viatges.

 • copinions v3 viatges
  Anna M. Rosa Hernando
  El servei i l'atenció en tot moment, ha sigut impecable. Puntualitat, informació, recolzament, immediatesa i proximitat...no es pot demanar més. Sens dubte tornarem a comptar per pròximes sortides i escapades.
 • agencia de viatges en català
  Eugènia Massana
  Sóc Eugènia Massana de Barcelona. M'han organitzat 3 viatges desde que van obrir. Un 10 en atenció, servei, varietat i preus. Aquest estiu faré un creuer i sempre et recomanen que és el que més et convé per aconseguir disfrutar al màxim del viatge. Gràcies Agnés per tot.
 • assessors de viatge opinions
  Carles Ventura Perernau
  Molt bon tracte i professionalitat. T'assessoren sense presses i t'aconsellen per tal que tot et surti el màxim de bé en tots els aspectes. T'escolten i s'adapten a les teves preferències. Molt i molt contents totes les vegades que hem reservat amb l'Agnès.

Vols estar sempre al dia
de les nostres ofertes?

V3 Viatges

C. Jaume I, 7 - 08500 Vic (Barcelona)
Tel. 669 869 317 - 936 883 952
Mail:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


© V3 Viatges. Tots els drets reservats. Creat per DWO.