Skip to main content

Costa Rica en cotxe de lloguer

11 Nits

Sortides

vàries
A partir de 1.481€
7 Dies Cotxe de Lloguer
Vols des de Madrid

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

Gaudint de la pura vida costa-riquenya. Els costa-riquenys tenen una filosofia de vida única, apreciar la natura, respectar-la i saber conviure amb ella. Per aquest motiu i molts més, que el viatger coneixerà en aquest circuit, Costa Rica és una destinació perfecte per a amants de les aventures, per aquells que vulguin conèixer una cultura arrasadora i per als que els hi agrada la natura. En aquest viatge, es podran admirar els llocs més sorprenents del país tica i gaudir de la bellesa del parc de Manuel Antonio, endinsar-se al Bosque Nuboso i sentir l’adrenalina llençant-se en tirolina. A més, el visitant podrà realitzar part del viatge amb autocar o bé escollir la opció de cotxe de lloguer.

ITINERARI DE VIATGE

Dia 1: España – San José

Presentació a l’aeroport. Tràmits de facturació i embarcament en vol regular de la companyia Iberojet amb destinació San José. Opció amb trasllats: Arribada, assistència i trasllat a l’hotel. Allotjament. Opció amb cotxe de lloguer: Arribada i assistència. Recollida del cotxe de lloguer a l’aeroport i conducció fins a l’hotel de San José. Arribada i allotjament.

Dia 2: San José – Parque Nacional Tortuguero

Opció amb trasllats: Després d’esmorzar, sortida cap a Guapiles, rumb al moll de La Pavona, on prendrem una barca que ens portarà cap al Parque Nacional Tortuguero. La quantitat d’espècies identificades al Parque Nacional de Tortuguero és sorprenent, està considerat com una de les regions més riques en flora i fauna de Costa Rica, amb la varietat biològica més gran. Però si per alguna cosa és conegut el parc és per ser l’àrea més important en tota la meitat occidental del Carib per a la fresa de la tortuga verda. A la tarda visitarem una zona dels canals a prop de Tortuguero. Dinar, sopar i allotjament al Lodge. Opció amb cotxe de lloguer: Després d’esmorzar, conducció fins a la zona de Guapiles, rumb al moll La Pavona (arribada a les 10.00h am) i estacionar el vehicle a la zona habilitada (preu en concepte d’estacionament dos dies 20USD aprox.). Allà s’agafarà la barca a les 10.30h que els conduirà al Parque Nacional de Tortuguero.

Dia 3: Parque Nacional Tortuguero

Pensió completa. Tortuguero és un lloc excel·lent pels amants de l’ecoturisme. Durant el dia gaudirà d’un recorregut en barca pels diferents canals naturals dins del Parque Nacional, on podrà observar diferents espècies de mamífers, aus i rèptils. Allotjament.

Dia 4: Parque Nacional Tortuguero – Volcán Arenal

Després d’esmorzar, a mig matí, tornarem en barca a terra ferma per a continuar la ruta per les fèrtils i verdes planes del nord. Dinar en un restaurant local a Guapiles. A la tarda arribarem a la zona del Volcán Arenal.

Dia 5: Volcán Arenal

Dia lliure en allotjament i esmorzar per a realitzar visites opcionals: circuit pels ponts penjants ubicats en una reserva de bosc primari, el divertit Sky Tram & Trek & Walk, que combina un ascens en telefèric, descens en tirolina, passejada per senders i ponts penjants entre la copa dels arbres o una cavalcada a la Catarata de la Fortuna. Allotjament.

Dia 6: Volcán Arenal – Bosque Nuboso de Monteverde

Esmorzar. En el transcurs del matí anirem direcció a les muntanyes altes de la serralada del Tilarán, on trobarem el Bosque Nuboso de Monteverde, creuant el llac Arenal. Allotjament.

Dia 7: Bosque Nuboso de Monteverde

Esmorzar. Dia lliure per explorar opcionalment els voltants del Bosque Nuboso de Monteverde, que es caracteritza pels seus espectaculars boscs protegits, els quals serveixen de llar a una gran biodiversitat de flora i fauna on viure una experiència 100% natural, visitar la finca rural “El Trapiche” o realitzar una caminada nocturna per la Reserva Biológica de Monteverde. Allotjament.

Dia 8: Bosque Nuboso de Monteverde – Platges de Manuel Antonio

Opció amb trasllats: Després d’esmorzar, sortida cap a una de les zones més boniques del pacífic central costa-riqueny, la zona de Manuel Antonio. Un paradisíac lloc que barreja encantadores platges de sorra blanca amb la selva i bosc tropical plens de vida salvatge. Allotjament. Opció amb cotxe de lloguer: Després d’esmorzar, conducció fins a Manuel Antonio. Entrega del cotxe de lloguer a l’hotel. Allotjament.

Dia 9 a 10: Platges de Manuel Antonio

Dies lliures en règim d’allotjament i esmorzar. El gran atractiu natural de la zona és el bonic parc Nacional Manuel Antonio. Rodejat per un exuberant bosc tropical molt humit, caminant pels seus senders podrà observar monos carablanca i esquirols, ossos peresosos, ossos rentadors i iguanes. Protegeix, a més, dotze illes que representen refugis per a varies espècies d’aus marines i compta amb excel·lents platges: Espadilla Sur, Manuel Antonio i Puerto Escondido. Podrà opcionalment visitar el Parque Nacional de Manuel Antonio (tancat els dimarts), o navegar a bord d’un catamarà per l’entorn del parc nacional entre les seves illes, penya-segats i formacions rocoses.

Dia 11: Platges de Manuel Antonio – San José – España

Esmorzar. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport internacional de San José, on després de realitzar tots els tràmits d’immigració, facturació i embarcament, agafarem el vol que ens portarà de tornada a Espanya. Nit a bord.

Dia 12: España.

Arribada i fi del viatge.

Inclou

Trasllats d'entrada i sortida
A escullir categoria d'hotel
Assegurança
Documentació viatge
Vols directes

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

11 Nits

Sortides

vàries
A partir de 1.481€
7 Dies Cotxe de Lloguer
Vols des de Madrid

Inclou

  • Vols directes Madrid – San José – Madrid amb la companyia Iberojet.
  • Totes les visites i activitats indicades a l’itinerari
  • Allotjament: 1 nit a San José, 2 nits a Parque Nacional Tortuguero, 2 nits a Volcán Arenal, 2 nits a Bosque Nuboso de Monteverde i 3 nits a Manuel Antonio en els hotels previstos o similars.
  • 10 esmorzars, 3 dinars i 2 sopars durant tot el circuit de 12 dies.
  • Opció amb cotxe de lloguer: 7 dies de cotxe de lloguer tipus 4x4 SUV Compact 4WD Automàtic –Nissan Kicks o similar– amb kilometratge il·limitat. Entrega el dia 1 d’itinerari a l’aeroport internacional de San José, devolució el dia 8 de viatge a l’hotel de Manuel Antonio seleccionat.
  • Opció amb trasllats: trasllats regulars amb autocar o minibus durant tot l’itinerari.
  • Assegurança bàsica de viatge.

El teu assessor

Altres Propostes