Skip to main content
 • viatge organitzat a Albània viatge organitzat a Albània
 • Berat ciutat Albània Berat ciutat Albània
 • Durres Durres
 • Castell de Gjirokastel Castell de Gjirokastel
 • Ciutat de Kroce Ciutat de Kroce
 • viatge amb grup i guia a Albània viatge amb grup i guia a Albània
 • sortida a Albània sortida a Albània
 • Platja d'Albània Platja d'Albània

Albània, un viatge diferent

Sortida

23 setembre 2024

Nits

7

Preu

2.725 €

Benvinguts a un país romàntic i salvatge, prosaic i fascinant. Albània serà tota una desconeguda però, tal com es veurà en quan s'entri en contacte amb la seva gent, té un gran desig de donar-se a conèixer. Després de dècades d'aïllament, que els ha obligat a diferenciar-se fins i tot dels seus veïns bàlcans, avui dia els albanesos són un poble de joves plens d'energia, com les nits de Tirana, i d'ancians orgullosos i austers, com les imponents cases-fortalesa de Gjirokastra. Albània és com un gran museu a l'aire lliure que exposa obres curioses i magnífiques estructures, protegit per muntanyes infranquejables i per un mar d'un blau mai vist.

Itinerari en grup de 8 dies

23 de setembre de 2024 (dilluns): BARCELONA - FRANKFURT - TIRANA.

Sortida en vol regular cap a Tirana, a través de Frankfurt. Arribada a última hora de la nit i trasllat a l'hotel. Allotjament.

24 de setembre de 2024 (dimarts): TIRANA - BERAT.

Després del esmorzar començarem a conèixer la capital del país i a fer la visita als principals monuments: el centre de la ciutat, amb el museu nacional d'història, la Mesquita de Et'herm Bey. Continuació a Berat per conèixer la part inferior del Casco Antic, el Barri Gorica i Mangalem. Dinar. Berat és coneguda també com "la ciutat de les mil finestres" a causa dels amplis finestrals que abunden en les grans cases del casc antic. Gràcies a la seva arquitectura històrica i la seva bellesa particular, la ciutat va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament.

25 de setembre de 2024 (dimecres): BERAT - ARDENICA - P.N. LLOGARA - RIVERA - SARANDA.

Esmorzar i continuació amb la visita a Berat per conèixer la Ciutadella i el Museu. Després d'aquestes visites, trasllat al Monestir Ortodox d'Ardenica, l'únic del seu estil on hi ha monjos vivint la veritable vida monàstica. Dinar a Ardenica. Continuarem el nostre viatge cap a Saranda, fent diverses parades en la ruta, per gaudir de les paradisíaques platges desolades del Jònic albanès i per prendre fotos en diferents miradors del Parc Nacional Llogara. Sopar i allotjament a Saranda.

26 de setembre de 2024 (dijous): SARANDA - BUTRINI - SARANDA.

Esmorzar i visita a Butrinti, pertanyent a la UNESCO des de 1992, un parc arqueològic únic ja que és també parc natural. La importància principal del lloc va coincidir amb el període romà, quan la ciutat va ser proclamada colònia i utilitzada per l'aristocràcia romana com a destinació de vacances. Dinar a Saranda. Visita del centre de Saranda. Sopar i allotjament.

27 de setembre de 2024 (divendres): SARANDA - LABOVA DE LA CREU - GJIROKASTER.

Al matí, després del esmorzar, continuarem viatjant al costat del riu Bistrica per arribar al poble de Labova de la Creu, on visitarem una de les esglésies més boniques i antigues de la regió. Dinar a Labova de la Creu i continuació fins a la ciutat de Gjirokaster, coneguda com "la ciutat de pedra". Conté centenars de cases/torres d'estil otomà amb teulades de maons de pedra, balcons de fusta i pedres blanques a les parets. Trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament.

28 de setembre de 2024 (dissabte): GJIROKASTER - KORCE.

Esmorzar. Ens acomiadem de Gjirokaster per passar per les magnífiques muntanyes del sud-est del país, recorrent la vall del riu Vjosa, el segon més llarg que hi ha a Albània, fins a Korce. Després del dinar, una mica de descans, descobrirem la ciutat amb les seves atraccions principals com la Catedral Ortodoxa, el Museu d'Art Medieval i el recentment restaurat Bazar Antic. Atorgarem especial atenció al Museu d'Art Medieval, el qual coneixerem acompanyats d'un especialista de la institució, el qual ens donarà una explicació professional i detallada de l'art iconogràfic. Sopar i allotjament.

29 de setembre de 2024 (diumenge): KORCE - DURRES - KRUJE - TIRANA.

Després de l'esmorzar sortim cap a Tirana. Abans farem una breu parada a la ciutat portuària de Durres per a una visita de l'antiga muralla de la ciutat, l'amfiteatre de l'Emperador Romà Adrià i el passeig marítim. Dinar. Continuació cap a la ciutat de Kruja, una ciutat muntanyosa però pintoresca on visitarem el seu bazar otomà, el Museu Etnogràfic que ens mostrarà en el marc d'una vivenda tradicional com era la vida d'una família en la Kruja de fa dos segles i el castell que durant molts anys va ser la protecció contra els Otomans. Continuació a Tirana, trasllat a l'hotel, sopar i allotjament.

30 de setembre de 2024 (dilluns): TIRANA - VIENA - BARCELONA.

Esmorzar. Sortida matinal cap a l'aeroport. Sortida cap a Barcelona des de Viena. Arribada.

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

viatge amb grup i guia a Albània
sortida a Albània
Platja d'Albània

Allotjament

Desti Hotel
2 nits a Tirana: Hotel Tirana Internacional (Habitació Standard)
2 nits a Berat: Portik Berat (Habitació Standard)
1 nit a Saranda: Brilant Saranda (Habitació Standard)
1 nit a Gjirokaster: Hotel Kalemi 2 Gjirokaster (Habitació Standard)
1 nit a Kroce: Hotel Park Plazza Korca (Habitació Standard)

Inclou

Sortida des de Barcelona
Trasllats d'entrada i sortida
Assegurança
Documentació viatge
Règim Tot Inclòs

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

Sortida

23 setembre 2024

Nits

7
2.725 €
Vols des de Barcelona

A destacar:

 • Bitllet d'avió en línia regular classe turista de Lufthansa / Swiss amb taxes de bitllet (200 €) incloses en el preu, subjectes a confirmació.
 • Hotels indicats amb pensió completa, començant amb l'esmorzar del 24 i acabant amb el dinar del dia 30 de setembre, amb aigua, pa i postres incloses.
 • Guia local professional de parla hispana des de l'inici del tour fins al final.
 • Visites i excursions mencionades com incloses en l'itinerari
 • Totes les propines incloses.
 • Assegurança d'assistència en viatge i de despeses de cancel·lació de fins a 3.000€ per persona.
 • Bossa i documentació de viatge.

El teu assessor

Altres Propostes