Skip to main content
 • Bhutan Bhutan
 • monestir budista monestir budista
 • viatge a Dheli i Bhutan viatge a Dheli i Bhutan
 • Viatge organitzat a Bhutan Viatge organitzat a Bhutan
 • agost 2023 sortida Bhutan agost 2023 sortida Bhutan
 • viatge en grup a Buntán viatge en grup a Buntán
 • viatge en grup Índia i Bhutan viatge en grup Índia i Bhutan
 • sortide en grup i guia Bhutan sortide en grup i guia Bhutan

A la descoberta de Bhutan

Sortida

Consultar

Nits

9

Preu

7.700 €

L'últim gran regne de l'Himàlaia és un lloc extraordinari, envoltat d'un halo de misteri i màgia, on la cultura budista tradicional acull amb cautela els canvis globals. Hi ha qui considera que és l'últim Shangri-La, amb un impressionant paisatge de conte il·lustrat, on els pics nevats de l'Himàlaia s'alcen sobre ombrívols congostos revestits de boscos verges, i dzongs que s'erigeixen com a majestuoses fortaleses i monestirs.
Els butanesos s'enorgulleixen d'oferir un turisme sostenible, on la protecció del medi ambient va de la mà de la conservació cultura i, amb una barreja perfecta de tradició i modernitat, Buthan es converteix en un fascinant país.

Itinerari

DELHI - THIMPU - PUNAKHA - PARO

DIA 1: ESPANYA - ISTANBUL - DELHI.

Sortida en vol de Turkish Airlines cap a Delhi, via Istanbul. Nit a bord.

DIA 2: DELHI.

Arribada a Delhi de matinada i trasllat privat a l'hotel. Esmorzar i matí lliure. A la tarda, visita de nova Delhi, la nova capital dissenyada per Sir Edward Lutyens: el Palau Presidencial, el Rashtrapati Bhavan i els edificis de la secretaria, el centre de tota l'activitat governamental, i l'impressionant Rajpath fins a l'arc commemoratiu de la Primera Guerra Mundial, la Porta de l'Índia, l'edifici del Tribunal Superior i el Fort Vell. Visita de la tomba de Humayun construïda el 1565 dC. per la seva afligida vídua Haji Begum. Més tard, visita del complex del temple d'Akshardham: mostra brillantment l'essència de l'arquitectura antiga, les tradicions i els missatges espirituals atemporals de l'Índia. Tornada a l'hotel. Sopar i allotjament.

DIA 3: DELHI.

Esmorzar a l'hotel. Visita matutina d'Old Delhi, la ciutat emmurallada de 300 anys d'antiguitat construïda per l'emperador Shah Jehan el 1648 com a capital i que porta el seu nom. Passarem pel Fort Roig construït amb pedra arenosa vermella; la cúpula de ceba blanca i negra i els minarets de Jama Masjid, la mesquita més elegant de l'Índia; Kotla Firoze Shah, les ruïnes d'un antic fort del segle XIV i el pilar d'Ashokan del segle III aC. Després visitarem Raj Ghat, on Mahatma Gandhi va ser incinerat el 1948. Passeig amb rickshaw per l'àrea de Chandani Chowk. Posteriorment visita de Gurudwara, el lloc de culte dels Sikhs. Visita a la cuina comunitària i posterior tornada a l'hotel. Dinar. A la tarda, visita a Qutub Minar, de 72 metres d'alçada i les ruïnes de la mesquita Quwat-ul-Eslam. Veurem l'antiguitat més curiosa de Delhi, el pilar de ferro sense corrosió del segle IV dC. Visita posterior del Temple del Lotus: la Casa d'Adoració Bahá'í a Delhi. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 4: DELHI - ATUR - THIMPHU.

Esmorzar a l'hotel i trasllat a l'aeroport per vol a Paro (l'horari de vol està estrictament subjecte a canvis i s'ajustarà en conseqüència). El vol a Paro és un dels més espectaculars de tot l'Himàlaia. El primer regal de Buthan serà l'aire fresc i net de la muntanya en baixar de l'avió. Després dels tràmits d´immigració i la recollida d´equipatge, trasllat a Thimphu, la capital de Buthan, un viatge panoràmic d´aproximadament 1 hora i mitja. (Tenint en compte l'horari del vol, no es preveu dinar aquest dia.) Arribada i check-in a l'hotel. Thimphu és una ciutat única amb una barreja inusual de desenvolupament modern juntament amb tradicions antigues. Amb una població d'uns 90.000 habitants, potser és encara l'única capital del món sense semàfor. Passeig exploratori a la nit pel carrer principal i la zona del mercat de Thimphu. Sopar i allotjament.

DIA 5: THIMPHU.

Esmorzar a l'hotel. Al matí, visita guiada de les principals atraccions de la ciutat que inclou: Museu Tèxtil; Biblioteca Nacional; Institut per a Zorig Chusum; Zangthopelri Lhakhang; i Museu Simply Bhutan. Després de dinar, continua la visita a la ciutat que inclou: el Memorial Chorten; i Punt Buda (Kuensel Phodrang). El recorregut acabarà amb una visita a Trashichhoe Dzong, “fortalesa de la gloriosa religió”. Sopar i allotjament.

DIA 6: THIPHU - PUNAKHA.

Esmorzar a l'hotel. Sortida fins al pas de Dochu-la (3088 m) i ens aturarem breument aquí per contemplar la vista i admirar el chorten, el mur mani i les banderes de pregària que decoren el punt més alt del camí. Continuació cap a Punakha, que va ser la capital de Buthan fins al 1955 i continua sent la seu d'hivern de Je Khenpo (Abad Principal). Pel camí, breu caminada (el sender dura uns 30 minuts i passa per terres de cultiu de Lobesa Village) fins al Temple de la Fertilitat o Chimmi Lhakhang. Dinar pícnic a Riverside Punakha. Seguirem a través de la ciutat de Punakha fins a la fortalesa del segle XVII, Punakha Dzong que ha sobreviscut a sis incendis, dues inundacions, dos terratrèmols i setges interminables dels exèrcits tibetans. Sopar i allotjament a l'hotel (altitud 1300m).

DIA 7: PHUNAKHA - ATUR.

Esmorzar a l'hotel i trasllat a Paro, llar de molts dels temples i monestirs més antics de Bhutan. Breu pausa per refrescar-se a Dochu la Pass. Després de dinar, visita a Ta Dzong. Continuarem cap a Rinpung Dzong, construït el 1646 per Shabdrung Ngawang Namgyal, el primer governant espiritual i temporal de Buthan. Visita de Kyichu Lakhang, un dels santuaris més antics i sagrats del Regne que data del segle VII. Sopar i allotjament (altitud 2200m).

DIA 8: ATUR.

Esmorzar a l'hotel. Excursió matutina a Taktshang Lakhang (excursió a peu d'aproximadament 5 hores): encaramat al vessant d'un penya-segat a 900 m sobre el terra de la vall de Paro, és sens dubte un dels monestirs més famosos de Bhutan. La tradició diu que Guru Rinpoche va arribar aquí a l'esquena d'una tigressa i va meditar en aquest monestir, per això el nom 'Tiger's Nest'. Dinar al restaurant “Taktsang” que és l'únic restaurant. Tornada a la ciutat visitant, en ruta, Kyichu Lhakhang, un dels monestirs més antics del Regne. Tornada a l'hotel i temps lliure per gaudir de l'spa i les comoditats i instal·lacions disponibles a l'hotel. Sopar i allotjament.

DIA 9: ATUR - DELHI.

Esmorzar d'hora a l'hotel. Trasllat a l'aeroport per connectar el vol a Delhi (l'horari de vol està estrictament subjecte a canvis i s'ajustarà en conseqüència). Trasllat a l'hotel (habitacions previstes a partir de les 12 del migdia d'aquest dia). Resta del dia lliure. (Vehicle a disposició dels qui vulguin anar al mercat local o fer altres visites). Dinar i sopar ia l'hotel.

DIA 10: DELHI - ISTANBUL - ESPANYA.

De matinada, trasllat a l'aeroport del Delhi per a vol de tornada a Espanya via Istanbul. Arribada.

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

viatge en grup a Buntán
viatge en grup Índia i Bhutan
sortide en grup i guia Bhutan

Allotjament

 • 4 nits a Delhi: Hotel Le Meridien
 • 2 nits a Thimphu: Zhiwa Ling Ascent
 • 1 nit a Punakha: COMO Uma Punakha
 • 2 nits a Paro: Zhiwa Ling Paro

Inclou

Sortida des de Barcelona
Trasllats d'entrada i sortida
Assegurança
Documentació viatge
Règim Tot Inclòs

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

Sortida

Consultar

Nits

9
7.700 €
Vols des de Barcelona

A destacar:

 • Bitllet d'avió de Turkish Airlines a classe turista des de Barcelona via Istambul
 • Grups reduïts (màxim 25 persones)
 • Guia acompanyant des de la sortida fins a la tornada
 • Guies locals de parla hispana durant tot el viatge
 • TOTES LES ACTIVITATS INCLOSES
 • Pensió completa
 • Propines
 • Cobertures COVID a la nostra assegurança de viatge

El teu assessor

Altres Propostes