• angkor wat angkor wat
 • monjos budistes monjos budistes
 • dances cambodjanes dances cambodjanes
 • llac inle llac inle
 • civilització khmer civilització khmer
 • Tra pohon Tra pohon
 • templos de angkor templos de angkor
 • cares de pedra cambodja cares de pedra cambodja
 • pescadora al llac inle pescadora al llac inle

Cambodja, historia i cultura

Sortida

Consultar

Nits

3

Preu

a partir de 5.100 €

PHNOM PENH | KROCHE | BANLUNG | SRAEM | BATTAMBANG | SIEM REAP

La Cambodja actual és un estat creat després de la fi del poderós Imperi khmer, que va dominar gran part del que avui és Laos, Tailàndia i Vietnam durant el període angkorià. La seva empremta roman visible als temples de la mítica Angkor, d'una grandesa sense comparació al sud-est asiàtic. La visió del seu wat, expressió màxima del geni khmer, produeix una primera impressió sublim, equiparable només a la d'enclavaments tan únics com el Machu Picchu o Petra.
El més gran dels tresors del país no és Angkor Wat, considerada la vuitena meravella del món, sinó la seva gent. El seu somriure roman impassible gràcies a un esperit indestructible i un optimisme contagiós en aquest regne misteriós.

Itinerari

3 de novembre, 2022 (Dijous): ESPANYA - SINGAPORE.

Vol a Singapore. Nit a bord.

4 de novembre, 2022 (Divendres): SINGAPORE - PHNOM PENH.

Arribada a Singapore i connexió amb el vol a la capital de Cambodja. Arribada i trasllat a l'hotel. Temps lliure fins al sopar a un restaurant local. Tornada a l'hotel. Allotjament.

5 de novembre, 2022 (Dissabte): PHNOM PENH.

Esmorzar. Al matí visita a peu del Mercat de Kondal, un dels més autèntics i espectaculars de la ciutat. A continuació, visita What Phnom, el temple fundació de la ciutat; el Palau Reial, la Pagoda de Plata i el Mercat Central. Dinar a un restaurant local. A la tarda visita al Museu del Genocidi i Mercat Rus. Sopar a un restaurant local. Tornada a l'hotel. Allotjament.

6 de novembre, 2022 (Diumenge): PHNOM PENH - KAMPONG CHAM f KROCHE.

Esmorzar i trasllat per carretera a Kampong Cham. Arribada i visita del temple de What nokor i la comunitat agrària de Chung Kok. Dinar en restaurant local. Continuació fins a Kroche. Sopar al restaurant local. Allotjament.

7 de novembre, 2022 (dilluns): KROCHE - BANLUNG (Ratanakiri).

Esmorzar. Al matí, trasllat fins a Kampi visitant el temple de Phnom Sombok. Arribada al Parc Nacional dels Dofins per recórrer la zona en una petita embarcació a la recerca dels darrers dofins d'aigua dolça. Tornada a Kroche. Dinar al restaurant local. Continuació per carretera a Banlung. Sopar i allotjament.

8 de novembre, 2022 (Dimarts): BANLUNG (Ratanakiri).

Esmorzar. Sortida creuant boscos de bambú per assolir el poblat de Voeune Saï, ubicat a la riba del riu Sé San. Durant el camí, parada a prop del lloc conegut com el “Mar de Lava” on es farà una petita caminada per la selva a la recerca de les cases de les minories. En canoa, es remuntarà el riu Se San fins a un poblat Kachak on es practiquen funerals estatuaris. Després de visitar els tòtems, tornada al marge del riu per prendre un dinar tipus pícnic. Tornada riu avall on esperaran cotxes per al trasllat fins al llac volcànic yeak lom, un magnífic lloc envoltat d'una selva tropical en el seu estat natural més pur. Temps lliure per nedar o passejar al llarg del llac. Tornada a l'hotel. Sopar i allotjament.

NOTA: Es remunta el riu Se San en canoes tradicionals de motor que són petites i molt estretes (màxim 4 persones per canoa). Els passatgers van en fila asseguts a terra. No hi ha suport per a l'esquena. El trajecte dura uns 30 minuts riu amunt i una mica menys riu avall.

9 de novembre, 2022 (Dimecres): BANLUNG (Ratanakiri) - SRAEM.

Esmorzar. Al matí, trasllat per carretera a Sraem, via Stung Treng, on es creuarà el nou pont sobre el riu Mekong. Dinar al restaurant local. A la tarda, visita de l'espectacular temple de Preah Vihear del que es diu que té les vistes més espectaculars de tots els temples khmers. Tornada a l'hotel. Sopar i allotjament.

10 de novembre, 2022 (Dijous): SRAEM f ANGLONG VENG (Ciutadala de Banteay Chhmmar) - BATTAMBANG.

Esmorzar. Trasllat per carretera fins a l'àrea dels temples més remots de Cambodja, la ciutadella de Banteay Chhmmar amb una breu parada en ruta per visitar el poble d'Along Veng, el darrer reducte dels khemers vermells. Allí podrem visitar la casa de Ta Mok, el lloctinent de Pol Pot. Dinar al restaurant local. Visita de l´enorme, espectacular i solitària ciutadella de Banteay Chhmmar. Continuació fins a Battambang via Sisophon. Arribada a l'hotel. Sopar al restaurant local. Allotjament.

11 de novembre, 2022 (Divendres): BATTAMBANG.

Esmorzar i trasllat amb cotxe fins al temple d'Ek Phnom, visita i tornada a la ciutat travessant bellíssims paisatges i poblets i visitant les indústries de rotllets, fideus d'arròs, sedes i prohok (pasta de peix fermentat). Dinar al restaurant local. A la tarda, visita del temple de Wat Banan i de Phnom Sampeu on s'esperarà fins a la posta de sol per veure sortir de les coves centenars de milers de ratpenats que conformen un espectacle únic. Tornada a la ciutat. Sopar i allotjament.

12 de novembre, 2022 (Dissabte): BATTAMBANG - SIEM REAP.

Esmorzar. Trasllat per carretera a Siem Reap visitant el poble d'artesans de la pedra de Phnom Chong Cheng i el centre de producció de la seda de Puok. Arribada a l'hotel. Dinar al restaurant local. A la tarda trasllat a l'embarcador de Roulous per agafar una barca fins al poble sobre palafits de Kampong Pluk al llac Tonle Sap. Recorregut pel poblat els carrers del qual estan inundats en aquesta època i viasita al bosc inundat proper per fer un passeig inoblidable en petites embarcacions. Tornada a Siem Reap. Sopar a un restaurant local. Durant el sopar s'assistirà a una de les millors representacions de danses tradicionals de Cambodja de la ciutat. Tornada a l'hotel. Allotjament.

Nota. Si a causa del nivell d'aigua del Llac Tonle Sap no fos possible la visita el poblat de Kampong Pluk se substituiria pel poble bloc flotant de Chong Knies. En aquest cas no seria possible fer el passeig pel bosc inundat.

13 de novembre, 2022 (Diumenge): SIEM REAP (Angkor).

Esmorzar. Dia complet de transport a Tuctuc (2 persona per tuctuc). Trasllat fins a la carretera de l'aeroport per pujar a Globus estàtic sobre Angkor Wat. Descens i continuació cap al complex d'Angkor per visitar els petits temples de Chau Say Thevoda i Tommanon. Es caminarà al voltant d'un quilòmetre per sobre de la muralla de la ciutat d'Angkor Thom fins al que es coneix com la Porta dels Morts la porta d'accés més solitària del complex. Visita i continuació a peu durant un altre quilometre per visitar els temples de Bayon, Baphuon, Phimeanakas, la Terrassa dels Elefants i la Terrassa del Rei leprós. Dinar en un restaurant davant de l'estany de Sras Srang. A la tarda, visita del magestuós Angkor Wat. Tornada a Siem Reap i assistència el prestigiós espectacle de circ totalment genuí de Cambodja de Phrae Circus. Sopar al restaurant local. Allotjament.

14 de novembre, 2022 (dilluns): SIEM REAP (Angkor).

A les 5 del matí, trasllat a Angkor Wat per veure la sortida de sol. Tornada a l'hotel per esmorzar. Visita els temples de Ta Prohm, Takeo i Tanei. Dinar. A la tarda, visita a Banteay Srei, el temple que té les millors escultures de tot l'art khmer. Tornada a la ciutat visitant l'interessant museu de les mines terrestres i el temple de Banteay Samre. Arribada i sopar privat de comiat amb open bar durant 3 hores, amenitzat amb un espectacle únic i també privat per al grup del Teatre d'Ombres de Siem Reap. Allotjament.

15 de novembre, 2022 (Dimarts): SIEM REAP f SINGAPORE.

Esmorzar. Temps lliure fins a dinar. Trasllat a laeroport. Sortida en vol cap a Singapore. Connexió amb el vol de tornada. Nit a bord.

16 de novembre, 2022 (Dimecres): SINGAPORE f ESPANYA

Arribada.

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

templos de angkor
cares de pedra cambodja
pescadora al llac inle

Allotjament

2 Nits a Phnom Penh: Palace Gate Hotel & Resort
1 Nit a Kroche: Mekong Dolphin
3 Nits a Banlung: Terres Rouges Lodge
1 Nit a Sraem: Sopheakmongkol
2 Nits a Battambang: Hotel Bambu
3 Nits a Siem Reap: Shinta Mani Angkor

Inclou

Sortida des de Barcelona
Trasllats d'entrada i sortida
Assegurança
Documentació viatge
Règim Tot Inclòs

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

Sortida

Consultar

Nits

3
a partir de 5.100 €
Vols des de Barcelona

A destacar:

 • Bitllet d'avió des de Barcelona amb Singapore Airlines
 • Visat
 • Trasllats i visites amb vehicle privat i guia
 • Entrades als llocs que es visiten
 • Guia local de parla hispana
 • Hotels 4* en habitació doble
 • Pensió completa (sense begudes)
 • Sopar privat de comiat per al grup a l'hotel Le Meridien amb open bar de 3 hores i espectacle privat de teatre d'ombres
 • Grup reduït màxim 25 persones
 • Assegurança d'assistència i despeses de cancel.lació
 • Taxes i propines

El teu assessor

Altres Propostes

Vols estar sempre al dia
de les nostres ofertes?

V3 Viatges

C. Jaume I, 7 - 08500 Vic (Barcelona)
Tel. 669 869 317 - 936 883 952
Mail:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


© V3 Viatges. Tots els drets reservats. Creat per DWO.