Skip to main content
 • visita a kanazawa visita a kanazawa
 • recorregut per la ciutat de Tokio recorregut per la ciutat de Tokio
 • bosc de bambú bosc de bambú
 • viatge organitzat al Japó viatge organitzat al Japó
 • cuina japonesa cuina japonesa
 • nens a kyoto nens a kyoto
 • termes japoneses termes japoneses
 • viatge en grup al japó viatge en grup al japó
 • tren rapid al japó tren rapid al japó
 • nikko pont japo nikko pont japo
 • viatge al japó agost 2024 viatge al japó agost 2024
 • Osaka Osaka

Japó mil·lenari

Sortida

14 agost 2024

Nits

11

Preu

a partir de 6.900 €

El “País del Sol Naixent” és el lloc on el passat es troba amb el futur. La mil·lenària cultura japonesa ha sabut adoptar-se, fins i tot creant noves tendències i modes, als temps moderns. Enmig d'un gratacel avantguardista es pot descobrir una porta corredissa de fusta que condueix a una sala tradicional amb terra de tatami, cal·ligrafia i cerimònia del te. Aquesta juxtaposició significa que el Japó mai no deixa de sorprendre i seria impossible avorrir-se en aquest increïble viatge de 12 dies recorrent els principals atractius que pot oferir aquest destí.
Un lloc fascinant, una nació amable, un recorregut inoblidable.

Viatge en grup de 12 dies

14 agost 2024: BARCELONA - ESTAMBUL - OSAKA.

Sortida des de Madrid/Barcelona en vol regular de Turkish Airlines amb destinació Osaka via Estambul. Nit a bord.

15 agost 2024: OSAKA.

Arribada a Osaka. Després dels tràmits d'immigració, recollida d'equipatges i duana, un assistent els espera per donar-los la benvinguda i acompanyar-los a l'hotel.

16 agost 2024: OSAKA - KYOTO.

Esmorzar a l'hotel. El vostre guia els recollirà a l'hotel al voltant de les 9:00 hores per visitar la ciutat d'Osaka. Descobriran el famós i emblemàtic castell. Va ser construït el 1583 i ha estat lloc d'importants esdeveniments històrics com la unificació de Japó al segle XVI. Se'l considera un dels ídols de Japó per la seva majestuositat i bellesa. Des d'allà, gaudiran de les boniques vistes de la ciutat. Continuació fins al Umeda Sky Building, també conegut com la "Nova Ciutat de Umeda", és un dels edificis d'altura més singulars del món, amb 173 metres d'altura, les dues torres de quaranta pisos del Sky Building estan connectades en el pis trenta-nou per l'Observatori del Jardí Flotant, on es pot veure Osaka a través de les seves finestres o de la seva terrassa a l'aire lliure. Sortida cap a Nara per conèixer el Temple Todaiji amb la seva enorme imatge de Buda i el Parc dels cérvols sagrats. Dinar en restaurant local. Continuació a Kyoto. Arribada a l'hotel cap a les 17:00 hores. Resta de la tarda lliure.

17 agost 2024: KYOTO

Esmorzar a l'hotel. El vostre guia els recollirà a l'hotel al voltant de les 9:00 hores per descobrir Kyoto. Comença el dia a Fushimi Inari Taisha, un santuari sintoista dedicat al déu Inari, situat a Fushimi-ku. Cada una de les portes del santuari (torii) ha estat donada per un individu o un negoci japonès amb l'esperança de rebre bona sort i fortuna. El nom del donant està escrit amb tinta negra a la part posterior de cada porta. Visita al Temple Kinkakuji, un dels temples més famosos de Kyoto i de visita obligada. És un temple zen que té la particularitat de tenir les parets exteriors de les dues plantes superiors recobertes amb pa d'or. El temple és tan absolutament espectacular que va ser designat com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1994 i com a Monument històric de l'antiga Kyoto. En entrar al recinte del temple, es troben amb l'estany conegut com a "Espejo d'aigua" (Kyoko-chi). Visita al Castell Nijo. L'estil ostentós d'aquest castell tenia la intenció de demostrar el prestigi del Shogun Tokugawa Ieyasu, era la residència dels shoguns Tokugawa a Kyoto, que van governar el Japó durant més de 200 anys. El seu ampli fossat, els seus enormes murs de pedra i les seves sofisticades portes d'entrada encara són impressionants, els terrenys són extensos i contenen bells jardins, a més d'arboledes de pruners i cirerers japonesos. Passeig pel barri de les Geishes a Gion i Cerimònia del Té. Dinar en restaurant local. Arribada a l'hotel cap a les 17:00 hores. Resta de la tarda lliure.

18 agost 2024: KYOTO - SHIRAKAWAGO - TAKAYAMA - OKUHIDA

Esmorzar a l'hotel. El vostre guia els recollirà a l'hotel al voltant de les 8:00 hores per sortir per carretera cap a Shirakawago. La vila històrica de Shirakawago va ser declarada, juntament amb la seva veïna Gokayama al bell mig de la vall del riu Shogawa, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1995. És coneguda per les seves típiques cases de l'estil gassho-zukuri, unes cases amb teulada triangular feta de palla i molt inclinada per suportar el pes de la abundant neu que cau en aquesta zona a l'hivern, el seu nom gassho fa referència a la imatge de dues mans en pregària. Algunes de les cases tenen més de 250 anys i la gran majoria avui funcionen com a restaurants, museus o allotjaments tradicionals. En els àtics, es criaven cucs de seda, activitat que encara podem veure avui reflectida en algunes cases-museu. Shirakawago és preciosa en qualsevol època de l'any, especialment a la primavera amb els cirerers en flor. Dinar en restaurant local. Continuació fins als Alps japonesos. Okuhida Onsenkyō es troba al costat oest de la serralada Hotaka dels Alps del Nord. La zona està esquitxada de pobles rústics amb aigües termals que compten amb la major quantitat de banys termals a l'aire lliure de tot el Japó. La vista de la muntanya de Hida des del ryokan que hem escollit o des dels seus banys a l'aire lliure és realment bonica. Arribada al ryokan cap a les 17:00 hores. Resta de la tarda lliure per gaudir dels banys termals. Sopar tradicional japonès al ryokan.

19 agost 2024: OKUHIDA - GIFU

Esmorzar a l'hotel. El vostre guia els recollirà a l'hotel al voltant de les 8:30 hores per partir cap a Takayama. Visita a la ciutat de Takayama, on coneixeran el mercat, que sol albergar uns cinquanta llocs on podreu trobar una varietat de productes artesanals tradicionals a més de productes locals; el Museu Takayama Matsuri Yatai Kaikan, on es mostren carrosses del festival Takayama decorades fa centenars d'anys i algunes mostres de la llegendaria artesania de Takayama. També visitaran Takayama Jinya, l'edifici del govern històric a Takayama i centre polític de la regió de Hida durant el període Edo. Aquesta és l'única estructura d'aquest tipus que queda a tot el Japó, per la qual cosa és un edifici històric extremadament rar i valuós. La ciutat de Takayama és encantadora i aquest atractiu se'l deu en gran mesura al peculiar barri del Sanmachi Suji. Per als amants de la història japonesa aquest barri és una joia. Algunes de les seves precioses cases unifamiliars de fusta es conserven gairebé intactes des del Període Edo. És un barri molt petit i peatonal, l'aigua flueix pels canals que envolten els murs de les cases, el gris opac dels carrers contrasta amb el marró fosc de les cases i posades amb façanes de fusta i treballs en cel·les. Entre els seus principals atractius hi ha, a més dels museus, dues cases de mercaders, els mercats al carrer del matí i els fantàstics ponts que creuen el Miyagawa. Dinar en restaurant local. Arribada al ryokan a Gifu cap a les 17:00 hores. Resta de la tarda lliure per gaudir dels banys termals. Sopar tradicional japonès al ryokan.

20 agost 2024: GIFU - TOKYO.

Esmorzar a l'hotel. El vostre guia els recollirà a l'hotel al voltant de les 8:30 hores per traslladar-los fins al telefèric del Mont Kinka, que els portarà fins a la cima, on visitaran el Castell japonès de Gifu. Era la base d'operacions d'un dels grans comandants militars japonesos, Nobunaga Oda, i es deia que era inexpugnable. A dalt del mont Kinka, a les ribes del riu Nagaragawa, des del castell de Gifu, es gaudeix d'una de les vistes més impressionants des d'aquest tipus de fortificació del país. És un lloc ideal des del qual avistar un exèrcit samurai que vol atacar el castell, alguna cosa en què pensava constantment el guerrrer Oda Nobunaga, o simplement admirar-les. El castell actual es va construir el 1956 i tot i que no és una estructura original, les vistes des dels miradors de la planta superior són impressionants i trobaran una exposició sobre la ciutat del castell i l'edifici en què va estar treballant Oda Nobunaga. Dinar en restaurant local. Trasllat a l'estació de Nagoya per agafar el tren bala a Tokyo. A la seva arribada, trasllat a l'hotel. Arribada cap a les 17:30 hores. Resta de la tarda lliure.

21 agost 2024: TOKYO.

Esmorzar a l'hotel. El vostre guia els recollirà a l'hotel al voltant de les 8:30 hores per començar a gaudir de la ciutat de Tokyo. El Parc Hamarikyu, antigament eren els jardins de la casa d'estiu de la família Tokugawa i més tard els jardins de recreu de l'emperador Meiji, que podia anar en vaixell fins a Hamarikyu per canals des del palau al centre de Tokyo. Avui dia encara es pot prendre te verd en una petita illa al centre del parc. El paisatge és canviant, les diverses espècies de flors li donen un colorit totalment diferent segons l'època de l'any. L'estructura de canals i llacs estan dissenyats de manera que s'assemblin al que seria un jardí zen de sorra i pedres (karesansui) gegantesc, on els llacs serien les pedres i la terra ferma seria la sorra. A continuació, realitzaran un creuer pel riu Sumida a bord d'un vaixell de disseny futurista i finestres panoràmiques que connecta el tradicional barri d'Asakusa amb l'illa artificial d'Odaiba en uns 50 minuts. Dissenyat pel famosíssim mangaka Leiji Matsumoto, l'embarcació segueix la línia futurista del seu dissenyador, tant a l'exterior, amb finestres panoràmiques, com a l'interior. Durant el trajecte podran veure els gratacels de Shimbashi i els preciosos jardins Hama-Rikyu mentre es navega pel riu Sumida a més de la Torre de Tokyo i el Rainbow Bridge des d'una perspectiva ben diferent. També és espectacular passar per sota de les grans autopistes elevades que tan típiques són de la capital japonesa, o passar al costat de Tsukiji. A continuació, visita al Temple Sensoji, el temple més antic de Tokyo, situat al barri d'Asakusa i al carrer Nakamise. visita a l'espai de la Plaça del Palau Imperial (no és possible entrar al palau). Construït sobre els vestigis de l'antic Palau d'Edo, el Palau es troba envoltat per una muralla amb torres i belles portes i un fossat interior. És el cor de la ciutat i en l'actualitat és la residència de la família imperial (per la qual cosa no està obert al públic). Dinar en restaurant local. Retorn a l'hotel cap a les 17h.

22 agost 2024: TOKYO - NIKKO -TOKYO

Esmorzar a l'hotel. El vostre guia de parla hispana els recollirà a l'hotel al voltant de les 08:00 hores per acompanyar-los en l'excursió a Nikko. La Muntanya Sagrada, on trobem una mostra dels meravellosos temples i santuaris del Japó, en una harmonia perfecta amb la natura que l'envolta. El primer punt d'interès és el Pont Shin-kyo o Pont Sagrat, de color vermell i amb 28 metres de llargada que creua el riu Daiya. L'Avinguda dels Cedres condueix fins al Santuari de Toshogu que, presidit per una monumental porta o torii, és una de les construccions més belles del Japó, on es perceu la influència dels estils sintoista i budista. Abans de creuar el Torii Omote-mon es troba la Pagoda de Cinc Pisos, amb 35 metres d'altura, lacada en or i color vermell amb portes en negre. Una vegada creuada la porta, a la dreta, es localitza Sanjinko o les Tres Cases Sagrades i a l'esquerra, el Shinkyusha o Estable Sagrat, en el dintel del qual es troben els tres famosos micos que prediquen amb les seves postures: "no sentis el mal, no diguis el mal i no vegis el mal". Continuant pel camí principal es troba una font d'aigua de granit i després, la Porta de Yomei-mon, que malgrat ser petita és una de les construccions més complexes pels seus profusos relleus. Destaca, a més, el Santuari de Futara-san-jinjya, l'edifici més antic del complex (1617) i dedicat a la Muntanya Nantai, el Santuari Taiyuin-byo o Mausoleu de Daiyuin, de mida menor que el principal pel que resulta més extravagant i interessant i el Jardí Botànic de Nikko, amb més de 20.000 varietats d'espècies de flora. Molt a prop es troba el Museu, que exhibeix nombrosos objectes de la cultura i de la natura del Parc Nacional. Visita del Santuari Toshogu, la Cascada Kegon. Dinar en restaurant local. Retorn a l'hotel cap a les 18:00 hores.

23 agost 2024: TOKYO - MT. FUJI & HAKONE - TOKYO

Esmorzar a l'hotel. El vostre guia els recollirà a l'hotel al voltant de les 8:00 hores per dirigir-se a Hakone. Arribada a la 5a estació del Mont Fuji, Mini creuer pel Llac Ashi i ascensió en telefèric al Mont Komagatake. Visita al interessant Museu d'Art de Hakone, el qual té la particularitat d'estar a l'aire lliure, exhibint les seves obres en algun pavelló, però principalment en els amplis jardins que el integren. Està ubicat a Gora i va ser fundat per Okada Mokichi el 1952. La col·lecció del museu està composta per obres procedents del Japó i d'altres llocs que daten dels segles XIX, XX i XXI. Els jardins del museu tenen un gran atractiu en ells mateixos perquè pel seu disseny i riquesa botànica, formen una exposició en ells mateixos. Són, a més, un escenari encantador que segueix les corbes del paisatge natural i on abunden els camins de lloses, jardins de pedres, ponts, canals, rius i pavellons sota l'ombra dels seus arbres. Els visitants poden recórrer aquests camins entre els diversos sectors del jardí magistralment dissenyats guiat per les formes naturals, com només els japonesos poden fer, i potser participar de la cerimònia del té (No inclosa) que es serveix en un petit pavelló. Dinar en restaurant local. Retorn a l'hotel cap a les 18:00 hores.

24 agost 2024: TOKYO - ESTAMBUL

Esmorzar a l'hotel. Dia lliure. L'habitació estarà disponible fins a l'hora del trasllat a l'aeroport. Cap a les 18:00 hores, trasllat a l'aeroport per agafar el vol de retorn a Espanya. Nit en vol.

24 agost 2024: ESTAMBUL - BARCELONA

Arribada a l'aeroport d'Estambul i enllaç amb el vol de retorn a Barcelona. Arribada i... Fi dels nostres serveis.

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

nikko pont japo
viatge al japó agost 2024
Osaka

Allotjament

4 nits a Tokyo:
AC Hotel by Marriott Ginza

1 nit a Okuhida
Miyama Ouan

1 nit a Gifu
Jyuhachiro

2 nits a Kyoto:
The Thousand Kyoto

1 nit a Osaka:
Centara Grand Osaka

Inclou

Sortida des de Barcelona
Trasllats d'entrada i sortida
Assegurança
Documentació viatge
Règim Tot Inclòs

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

Sortida

14 agost 2024

Nits

11
a partir de 6.900 €
Vols des de Barcelona

A destacar:

 • Vols internacionals amb la companyia Turkish Airlines en classe turista.
 • Taxes aèries: 720€ per persona. Sotmeses a confirmació amb l'emissió.
 • Accés a sala VIP a l'aeroport de Barcelona
 • Règim d'allotjament i esmorzar als hotels.
 • Guia local de parla hispana durant tot el recorregut.
 • 7 Dinars en restaurants locals.
 • 2 Sopars japonesos en ryokan.
 • Tren bala de Nagoya a Tokyo en classe turista.
 • Trasllat d'equipatge per carretera de Kyoto a Tokyo (1 maleta per persona).
 • Entrades als llocs visitats.
 • Cerimònia del tè.
 • Assegurança de viatge.

El teu assessor

Altres Propostes