• beirut beirut
 • viajte al Líban organitzat viajte al Líban organitzat
 • runes romanes al Líban runes romanes al Líban
 • gastronomia libanesa gastronomia libanesa
 • mar libanes mar libanes
 • Rauché Beirut Rauché Beirut
 • Visita a Beirut Visita a Beirut
 • Líban en grup i guia Líban en grup i guia
 • sortida programada maig al Líban sortida programada maig al Líban

Viatge al Líban

Sortida

10 maig 2023

Nits

7

Preu

3.700 €

Incrustat en una de les regions més belles del Pròxim Orient, el Líban atresora una de les societats més apassionants i complexes del món.
Tot i que el seu nom s'associa amb conflictes, el Líban és un país agradable, acollidor i culte, amb un peu al món àrab i un altre a Occident. El seu gresol de pobles ha coexistit aquí durant centúries, sovint enfrontats en guerres, però amb més freqüència en pau. Compte, a més, amb una vida nocturna palpitant a Beirut, un bastió d'Hesbol·là a Baalbek, un grapat d'estacions d'esquí de primera, i una dotzena de campaments de refugiats palestins.

Itinerari

10 de Maig, 2023 (Dimecres): ESPANYA - ISTANBUL - BEIRUT.

Sortida en vol de Turkish Airlines cap a Beirut, via Istanbul. Arribada a Beirut i trasllat a l'hotel. Allotjament.

11 de Maig, 2023 (Dijous): BEIRUT.

Esmorzar a l'hotel. Començarem el dia amb la visita al Museu nacional que abasta milers d'anys civilització i història. Continuarem amb la visita a la ciutat de Beirut i ens dirigirem cap a la costa de Corniche fins a la zona de Raouche, on veurem les emblemàtiques roques de colom de Beirut. Parada fotogràfica a Raouche. Continuació amb la visita pel centre de la ciutat, carrers de nova construcció amb els seus bells apartaments de luxe, cafès, restaurants i botigues boutique amb marques internacionals, així com les ruïnes de la ciutat que allotja alguns dels millors tresors recuperats al Líban. Dinar a restaurant armeni. Sopar a un restaurant local. Tornada a l'hotel i allotjament.

12 de Maig, 2023 (Divendres): BEIRUT - DIR EL QAMAR - BEITEDDINE - BEIRUT.

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap al sud fins a la muntanya Shouf a través de la carretera costanera a Deir el Qamar, un poble amb cases blanques i sostres de teules vermelles construïdes als empinats vessants de la muntanya. Aquesta ciutat va ser la residència dels governadors del Líban als segles XVI al XIX. Dinar a Deir el Qamar, restaurant local. Continuació cap a Beiteddine i el palau que va ser construït per Emir Bechir II (1788-1840) i serveix avui com el palau d'estiu dels presidents libanesos des de 1943. Tornada a l'hotel. Sopar i allotjament.

13 de Maig , 2023 (Dissabte): BEIRUT - SIDÓN i TIR - BEIRUT.

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a la carretera costanera del sud fins a Sidó per visitar el castell marí que data del període de els croats i l'antic soc mameluc. Visita al museu del sabó i després el caravanserai "Khan El Franj". Des de Sidó, continuarem fins a Tir per dinar. Visita als llocs romans més grans de la regió, la "ciutat imperial" a la semi-illa, i la necròpolis romana bizantina al arc triomfal. En el camí de tornada a Beirut, si hi ha temps, visita al temple fenici dedicat al déu sanador "Echmoun", construït pel rei de Sidó Echmounazar II. Sopar en un restaurant local i allotjament a l'hotel.

14 de Maig, 2023 (Diumenge): BEIRUT - TRIPOLI (Museu Gibran) - BEIRUT.

Esmorzar a l'hotel. Sortida d'hora cap a Trípoli. Les visites comencen a la mesquita de Taynal i després al castell de St. Giles. Passada per l'antic soc de Trípoli i visita a una sala de vapor, caravanserai de sabó i altres atraccions. El recorregut continua cap a les muntanyes de Bsharreh, on se servirà el dinar i es coneixerà el famós museu de un dels poetes i escriptors àrabs més famosos de la història, Museu Gibran. Continuació cap al bosc dels Cedres del Líban (2000 m sobre el nivell del mar, alguns de els arbres tenen uns 4.000 anys). El viatge de tornada a Beirut a través de la vall de Qadisha, on molts monjos van construir els seus monestirs, ofereix un paisatge impressionant on farem moltes parades fotogràfiques. Tornada a l'hotel a Beirut. Sopar i allotjament a l'hotel.

15 de Maig, 2023 (Dilluns): BEIRUT - BAALBECK / ANJAR / KSARA - BEIRUT.

Esmorzar a l'hotel. Des de Beirut, sortida cap al aquest passant Dahr El Baidar i Chtaura. Una magnífica vista de la fèrtil vall de Bekaa s'estén durant tot el camí. Dinar a Baalbeck a un restaurant local. Continuació cap al nord-est fins a arribar a la ciutat de Baalbeck. Visita dels temples romans més grans i alts mai construïts i ben conservats de Baco i Júpiter, incloent una de les pedres més grans extretes per a la construcció. Continuació del viatge cap a Aanjar per explorar les ruïnes de la ciutat omeia descoberta al Líban. Tornada a Zahle per visitar el celler Ksara i les coves subterrànies que daten de lèpoca romana. Tornada a Beirut. Sopar i allotjament a l'hotel.

16 de Maig, 2023 (Dimarts): BEIRUT - JEITA / HARISSA - BIBLES - BEIRUT

Esmorzar al hotel. Des de l'hotel, sortida cap a Jeita per a la espectacular visita de les grutes a Jeita; una gruta que es pot visitar a peu, una catedral de estalagmites i estalactites que va trigar milions de anys a desenvolupar-se (nominada per a Meravella del Món). La cova inferior pot ser visitada amb un petit pot. Dinar a Byblos en un famós restaurant de peix. Continuació al famós santuari de la Verge Maria "la nostra Senyora del Líban" i vista sobre la badia de Jounieh. El viatge segueix per la carretera costanera del nord fins a Byblos, una de les ciutats més antigues del món, que es remunta almenys a 7.000 anys. El recorregut comença amb una visita a la Catedral de Sant Joan-Marcus, després al castell dels croats amb ruïnes fenícies, romanes i bizantines, temps lliure a l'antic soc i visita de l'antic port. Tornada a Beirut. Sopar a restaurant local i allotjament a l'hotel.

17 de Maig, 2022 (Dimecres): BEIRUT - ISTANBUL - ESPANYA.

L´hotel oferirà una caixa amb l'esmorzar. Sortida molt d'hora de l'hotel fins a l'aeroport per a vol de tornada a Espanya, via Istanbul

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

Visita a Beirut
Líban en grup i guia
sortida programada maig al Líban

Allotjament

7 nts a Beirut al Radisson Blue Verdun

Inclou

Sortida des de Barcelona
Trasllats d'entrada i sortida
Assegurança
Documentació viatge
Règim Tot Inclòs

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

Sortida

10 maig 2023

Nits

7
3.700 €
Vols des de Barcelona

A destacar:

 • Grup reduït (màxim 25 persones)
 • Bitllet d'avió de Turkish Airlines a classe turista
 • Guia acompanyant des de la sortida
 • Guies locals de parla hispana durant tot el viatge
 • Totes les activitats incluides a l'itinerari
 • 7 nits de allotjament a Beirut z Pensió completa amb aigua i refrescos inclosos (menús fixes)
 • Trasllats anada i tornada a privat en microbus o pulman
 • Totes les entrades a monuments i museus incloses
 • Transport i assistència per guia en espanyol per els sopars fora de l'hotel
 • 1 ampolla (0,5l.) d'aigua per dia per passatger per a les excursions
 • Assistència telefònica 24/7
 • Taxes i propines
 • Assegurança Covid de despeses de cancel·lació i viatge fins a 4000 euros

El teu assessor

index.php?option=com_content&view=article&id=174&catid=25

Agnès Font

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
+34 669 869 317 (Mòbil 24/7)

Altres Propostes

Vols estar sempre al dia
de les nostres ofertes?

V3 Viatges

C. Jaume I, 7 - 08500 Vic (Barcelona)
Tel. 669 869 317 - 936 883 952
Mail:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


© V3 Viatges. Tots els drets reservats. Creat per DWO.