Skip to main content
 • Machu Picchu Machu Picchu
 • Lima Lima
 • Cusco Cusco
 • Muntanyes de colors Muntanyes de colors
 • Palau del govern de Lima Palau del govern de Lima
 • peruanes peruanes
 • nens del perú nens del perú
 • llames peruanes llames peruanes
viatge exclusiu v3 viatges

Viatge Exclusiu a Perú

Sortida

Consultar

Nits

11

Preu

a partir de 5.990 €

El Perú és tan complex com els seus teixits: els festivals donen vida a antics ritus, l'avantguarda urbana irradia innovació i la naturesa desborda de diversitat.
La ciutadella inca de Machu Picchu representa tan sols un fragment dels 5000 anys d'història del Perú, on també es troba una altra icona a explorar: els enigmàtics geoglifs excavats a terra de Nazca, visibles des de l'aire. Perú és l'essència de Sud-amèrica: una síntesi de tradicions antigues i d'allò més bell en art, teixits i arquitectura, de la mà de les cultures més sofisticades del continent.

Itinerari

7 de Juny, 2024 (Divendres). ESPANYA - LIMA.

Presentació a l'aeroport, als mostradors de la companyia Iberia. Sortida en vol regular cap a Lima via Madrid. Arribada i trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament.

8 de Juny, 2024 (Dissabte). LIMA

Esmorzar a l'hotel. Al matí, visita de la zona moderna i del centre històric de la ciutat de Lima: la Plaça d'Armes, la Catedral, la Municitat i el Palau de Govern. Visita del Convent de Santo Domingo amb el seu bonic claustre de rajoles sevillanes i biblioteca. Continuació cap al districte de Poble Lliure per a la visita del museu llarg Herrera on es troba una de les col·leccions més sensacional de peces precolombinesdedicades sobretot a les cultures preincaiques. Dinar al graciós Cafè del Museu i trasllat a l'hotel. Tarda lliure. Sopar al reconegut restaurant La Huaca Pucllana i allotjament a l'hotel.

9 de Juny, 2024 (Diumenge). LIMA - CUZCO (Awana Cancha i Pisac)

Esmorzar. Trasllat a l'aeroport per a vol a Cusco. Arriada i trasllat a la Vall Sagrada dels Inques. De camí pararem a Awana Cancha, centre de reproducció dels camèlids andins; i Pisac on recorrerem les seves restes aerqueològiques i tindrem una bella vista del riu Urubamba. Arribada a Urubamba. Dinar i tarda lliure. Sopar i allotjament a l'hotel.

10 de Juny, 2024 (dilluns). VALL SAGRADA (Chinchero, Moary i Maras)

Esmorzar. Matí dedicada a la visita del poble típic poble andí de Chinchero on cada dia es fa un petit mercat artesanal. Creuant el majestuós altiplà arribem a les belles i interesantes terrasses de Moray considerades com un important centre d'experimentació agrària durant l'època inca. Dinar. Continuació fins a les salineres de Maras, des d'on s'aprecia un bell paisatge sobre els nevats de les serralades andines. Sopar i allotjament al hotel.

11 de Juny, 2024 (Dimarts). VALL SAGRADA (Machu Picchu)

Esmorzar. Trasllat a l'estació d'Ollantaytambo per agafar el tren Vistadome Valle cap al poble d'Aguas Calientes passant per l'ambient salvatge entre falltes espectaulars revestides de vegetació intensa. Box-Lunch (per consumir al tren). Arribada i pujada amb bus fins a la ciutat perduda dels Inques: Machu Picchu, situada a 2350m. Visita de diversos sectors de l'impressionant complex arqueològic acompanyats de la nostra guia privada. En acabar la visita, tornada a Aguas Calientes. Sopar i allotjament.
(Nota: A causa de la restricció d'espai per equipatges en els trens a Machu Picchu cal preparar un equipatge petit per a aquesta nit. La resta de l'equipatge es portarà a l'hotel de Cusco pel nostre staff.)

12 de Juny, 2024 (Dimecres). VALLE SAGRADO - OLLANTAYTAMBO - CUZCO

Esmorzar. Sortida amb tren Vistadome de tornada. Arribada i visita del poble d'Ollantaytambo els carrers dels quals en pendent mantenen l'arquitectura inca formades per grans blocs de pedres tallades. Dinar. Trasllat a l'hotel per sopar i allotjament.

13 de Juny, 2024 (Dijous). CUZCO (Sacsayhuaman).

Esmorzar. Matí dedicat a la visita del lloc arqueològic de Sacsayhuaman. Retorn a la ciutat de Cusco visitar la Plaça d'Armes, envoltada d'edificis colonials, el mercat de Sant Pere, el més gran i característic de la ciutat, i el Temple de Koricancha o Temple del Sol, important lloc de culte de l'Imperi Inca. Dinar. Tarda lliure. A l'hora indicada, sopar i allotjament a l'hotel.

14 de Juny, 2024 (Divendres). CUZCO - ANDAFUALILLES - RAQCHI - LA RAYA - PUNO.

Esmorzar. De bon matí sortida cap a la ciutat de Puno. En ruta parem a l'església de Andahuaylillas per apreciar les seves belles pintures murals que li han valgut el nom de “Capilla Sixtina dels Andes”. Continuació cap al poble de Raqchi on visitem el temple de Viracotxa. Dinar. Continuació fins al punt més alt del recorregut: La Raya davant dels Nevats de la Serralada de Vilcanota. El viatge segueix al llarg del majestuós altiplà, un dels més grans del planeta, poblat per petits pobles de pastors de llengua Aymara. Arribada a la ciutat de Puno. Trasllat fins a l'hotel ubicat a la vora del mític llac. Sopar i allotjament a l'hotel.

15 de Juny, 2024 (Dissabte). LLAC TITICACA (Ta- quile i Els Uros)

Esmorzar. Dia d'excursió a llanxa per les aigües de l'immens llac Titicaca. Arribada a l'Illa de Taquile, des d'on tindreu l'oportunitat d'admirar la grandesa del Llac Titicaca i la forma de vida que mantenen els pobladors daquesta illa. Continuació cap a la península de Capachica on tindrem un dinar típic conegut com Waitia on es cuinen carns, papes i verdures amb pedres calents sota terra. En acabar, partim cap a les illes flotants dels uros, habitades pels descendents de la població que conserva el mateix nom i han aconseguit adaptar-se a viure sobre un terra prefabricat a base d'una vegetació típica de la zona. Tornada a Puno. Sopar i allotjament.

16 de Juny, 2024 (Diumenge). PUNO - JULIACA - LIMA - PARACAS

Esmorzar. A l'hora indicada trasllat a l'aeroport de Juliaca per a vol a Lima. Arribada i trasllat a la badia de Paracas. Dinar. Continuació al llarg de la Carretera Panamericana Sud, travessant les fèrtils valls de la costa peruana. Arribada a l'hotel ubicat davant de la badia. Sopar i allotjament a l'hotel.

17 de Juny, 2024 (dilluns). PARACAS - LIMA.

Esmorzar. D'hora al matí, excursió a les illes Ballestas des del moll de l'hotel. Pintoresques formacions rocoses que sorgeixen del mar i són habitades per foques, lleons marins, pingüins de Humboldt i una gran varietat de aus migratòries. En acabar, trasllat a l'aeroport de Pisco per sobrevolar les impressionants línies de Nazca, el millor mitjà per admirar des de dalt aquest enigmàtic entrellaçat de línies i dissenys zoomorfs, dibuixades a la àrida i immensa Pampa de San José. Dinar a hotel de Paracas
(Nota: Sobrevol Línies de Nazca i Ballestas segons condicions climatològiques. Serveis com- partits amb altres passatgers en cas que el grup no cobreixi la capacitat màxima de l'avioneta o de la llanxa.)
A la tarda, trasllat de tornada a Lima. Sopar i allotjament a hotel.

18 de Juny, 2024 (Dimarts). LIMA - ESPANYA.

Esmorzar. D'hora al matí, trasllat a l'aeroport per al vol de sortida a Espanya, via Madrid. Nit a bord.

19 de Juny, 2024 (Dimecres). ESPANYA.

Arribada

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

peruanes
nens del perú
llames peruanes

Allotjament

 • Lima (3 nits): Hilton Garden Inn Lima Miraflores
 • Cusco (2 nits): Hilton Garden Inn Cusco
 • Valle Sagrado (2 nits): Casa Andina Premium Valle Sagrado
 • Aguas Calientes (1 nit): Mapi By Inka terra
 • Puno (2 nits):GHL Hotel Lago titicaca
 • Paracas (1 nit): La Hacienda Bahía Paracas

Inclou

Sortida des de Barcelona
Trasllats d'entrada i sortida
Assegurança
Règim Tot Inclòs

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

Sortida

Consultar

Nits

11
a partir de 5.990 €
Vols des de Barcelona

A destacar:

 • Bitllet d'avió amb Iberia en classe turista
 • Trasllats privats
 • Hotels indicats o similars
 • Menjars indicats (1 ampolla d'aigua in- closa per dinar)
 • Visites i excursions esmentades al programa en servei privat amb guia a excepció de l'excursió a Ballestas i Línies de NAZCA, on el servei podria ser compartit amb altres passatgers en el cas de no cobrir la capacitat de la llanxa o avioneta
 • Guies privats locals, un per a visites i trasllats a Lima, un per la vall Sagrada, Machu Picchu (guies addicionals locals per restriccions per a la visita a la Ciutadella) i Cusco. Un per a Puno. Acompanyant local per Paracas
 • Taxes d'ingrés a monuments, llocs, àrees arqueològiques i parcs naturals a les visites guiades
 • Propines
 • Maleters
 • Acompanyant exclusiu durant tot el viatge (a partir de 15 participants)
 • Assegurança d'assistència a viatge i despeses de cancel·lació (7.000€ per persona)
 • Taxes de bitllet (470 €)

El teu assessor

Altres Propostes