Skip to main content
 • viatje organitzat sri lanka viatje organitzat sri lanka
 • sortida agost Sri Lanka sortida agost Sri Lanka
 • circuit Sri lanka 13 dies circuit Sri lanka 13 dies
 • ruta per sri lanka ruta per sri lanka
 • viatge sri lanka en gru i guia viatge sri lanka en gru i guia
 • platja de sri lanka platja de sri lanka
 • viatge organitzat a sir lanka viatge organitzat a sir lanka
 • temple budista temple budista
 • torre budista torre budista
 • platja sri lanka platja sri lanka
viatge exclusiu v3 viatges

Viatge a Sri Lanka màgic

Sortida

31 juliol 2024

Nits

12

Preu

4.090 €

Hi ha pocs llocs tan petits que tinguin tants llocs declarats Patrimoni Mundial per la Unesco (vuit). Més de 2000 anys de cultura esperen en jaciments ancestrals.
A tota l'illa, allò que es mou en la foscor podria ser un elefant de camí a la seva bassa preferida. Safaris a través de parcs nacionals, plantacions de te i cims coberts de pluja fina, recorreguts espectaculars en tren, les platges interminables, runes i gent hospitalària.
Sri Lanka és espectacular i, encara, no gaire concorreguda. Ara és el millor moment per descobrir-la.

Itinerari

31 de Juliol, 2023 (Dimecres). ESPANYA - ESTAMBUL.

Presentació a l'aeroport, als mostradors de la companyia Turkish Airlines. Sortida en vol regular cap a Colombo via Estambul.

01 d'Agost, 2023 (Dijous). ESTAMBUL - COLOMBO.

Connexió amb el vol a Colombo amb parada tècnica a Male. Arribada. Tràmits d'aduana i visat. Trasllat a l'hotel i temps lliure per descansar. Dinar. A la tarda visita panoràmica per la ciutat de Colombo passant per l'Independence Memorial Hall. Després visita al temple Gangaramaya, un dels millors temples budistes. Sopar i allotjament a l'hotel.

02 d'Agost, 2023 (Divendres). COLOMBO - PINNAWELA - HABARANA.

Pensió Completa. Sortida per carretera a Habarana. En ruta visita a l'orfenat d'elefants de Pinnawela. Continuació a Habarana. Allotjament a l'hotel.

03 d'Agost, 2023 (Dissabte). HABARANA (Anuradhapura)

Pensió Completa. Dia complet d'excursió a Anuradhapura, capital de Sri Lanka des del segle V a. C fins al segle X d. C, on veurem les gigantesques Dagobas de Jethavana i Abhayagiri, l'arbre sagrat Sri Maha Bodhi i les ruïnes del Palau Brazen, construït al segle II a.C. Allotjament.

04 d'Agost, 2023 (Diumenge). HABARANA (Sigiriya & Polonnaruwa).

Pensió Completa. Al matí, excursió a la Roca del Lleó de Sigiriya, sobirana fortalesa construïda pel rei Kasyapa al segle V, amb els seus frescos mundialment coneguts de les Donzelles Daurades. A la tarda, visita de Polonnaruwa, capital de Sri Lanka als ss XI i XII, podrem contemplar les ruïnes del Palau Reial i les estàtues del Gal Vihara amb els quatre grans Budes tallats en la roca granítica. Allotjament.

05 d'Agost, 2023 (Dilluns). HABARANA - DAMBULLA - KANDY.

Pensió Completa. Sortida cap a Kandy. En ruta visita de les coves de Dambulla que al segle II a.C. van ser transformades en temples budistes. En total hi ha 5 coves amb 150 estàtues, destacant el Buda Recostat de 14 metres. Continuarem el nostre camí visitant el jardí de les espècies a Matale. Arribada a Kandy. A la posta de sol visita al Temple on es conserva la relíquia d'una dent de Buda. Allotjament a l'hotel.

06 d'Agost, 2023 (Dimarts). KANDY.

Pensió Completa. Al matí visita de la ciutat de Kandy. A la tarda visita als Reials Jardins botànics de Paradenyia que s'estenen per 67 hectàrees d'exquisida bellesa i alberga més de 4000 espècies de flora, un paradís per als amants de la natura. A la nit assistència a un espectacle cultural de dansa per veure el popular ball Kandyan amenitzat amb música de tambors. Allotjament.

07 d'Agost, 2023 (Dimecres). KANDY - TREN Ride Kandy a NANU OYA - NUWARA ELIYA.

Pensió Completa. Trasllat a l'estació de Kandy i sortida en tren a Nanu Oya. Arribada i trasllat a Nuwara Eliya. Visita d'una plantació de te, on podrem veure els processos de selecció i processat. Degustació de diferents classes de te. Allotjament a l'hotel.

08 d'Agost, 2023 (Dijous). NUWARA ELIYA

Pensió Completa. D'hora al matí, realitzarem una caminada a Horton Plains i visitarem Worlds End i Bakers Falls. D'allà endavant, visitarem una plantació de te i una fàbrica privada a Labukelle. A la tarda, gaudiu d'una experiència exclusiva de te als jardins de The Firs. Allotjament.

09 d'Agost, 2023 (Divendres). NUWARA ELIYA - EDAWALAWE - P. N. YALA.

Pensió Completa. Sortida per carretera al P.N. Yala, situat al sud-est de l'illa. Aquest parc de 1.295 km2 d'extensió, limita al nord amb la Reserva d'Elefants de Lahugala. La seva vegetació va de la jungla densa a zones obertes i rocoses, les seves abundants llacunes i rius proporcionen l'aigua necessària a la fauna que l'habita, sent especialment abundants els elefants. Safari fotogràfic a la tarda. Allotjament a l'hotel.

10 d'Agost, 2023 (Dissabte). P.N. YALA - GALLE.

Pensió Completa. Safari matutí al Parc Nacional Yala, quan és probable que es puguin veure cérvols tacats, senglars i elefants salvatges, a més d'una gran varietat d'aus. Sortida cap a Galle, pel camí serem testimonis dels pescadors de palafits a Weligama. Arribada a Galle i visita panoràmica per la ciutat, on trobem el port més antic i important del país, abans que el port del Combo fos establert, i on la majoria dels edificis existents daten del període holandès. Galle és molt conegut pels seus artesanats de punta, la talla del èbany, el tall i poliment de les gemmes. Allotjament a l'hotel.

11 d'Agost, 2023 (Diumenge). GALLE - NEGOMBO.

Pensió Completa. Sortida cap a Negombo a l'hotel situat a la platja. La resta del dia lliure per gaudir de les instal·lacions de l'hotel. Allotjament.

12 d'Agost, 2023 (Dilluns). NEGOMBO - COLOMBO - ESTAMBUL - ESPANYA.

Molt d'hora, sortida de l'hotel cap a l'aeroport de Colombo. A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport i sortida en vol regular de la companyia Turkish Airlines amb destinació Estambul, amb parada tècnica a Male. Arribada a Estambul. Tràmits de connexió i sortida cap a Espanya. Arribada a la tarda.

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

temple budista
torre budista
platja sri lanka

Allotjament

Localitat Hotel
Colombo The Kingsbury Hotel
Habarana Cinnamon Lodge
Kandy Cinnamon Citadel
Nuwara Eliya The Grand Hotel
Yala Cinnamon Wild Yala
Galle The Fort Bazaar
Negombo Jetwing Blue

Inclou

Sortida des de Barcelona
Trasllats d'entrada i sortida
Assegurança
Règim Tot Inclòs

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

Sortida

31 juliol 2024

Nits

12
4.090 €
Vols des de Barcelona

A destacar:

 • Bitllet d'avió de Turkish Airlines en classe turista
 • Itinerari indicat
 • Tots els trallats en autocar privat
 • Visites privades amb guia local de parla espanyola
 • Hotels indicats o similars
 • Pensió completa
 • Espectacle cultural a Kandy
 • Safari en Jeep a Yala
 • 1 ampolla d'aigua mineral per persona i dia durant les excursions
 • Propines
 • Guia Acompanyant durant tot el viatge (a partir de 15 participants)
 • Assegurança d'assistència en viatge i despeses de cancel·lació (5.000€ per persona)
 • Taxes de bitllet (440 €)

El teu assessor

Altres Propostes