• el caire el caire
 • viatge egipte maig viatge egipte maig
 • creuer per egipte creuer per egipte
 • vall dels reis vall dels reis
 • creuer pel nil creuer pel nil
 • temples d'egipte temples d'egipte
 • luxor luxor

Creuer pel Nil - Del Caire a Aswan

12 Nits

Sortides

10 de maig 2023
a partir de 1.995 €
12 Nits de Creuer

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

Oferta Especial - CREUER DES DEL CAIRE A ASWAN amb vaixell Alhambra - Sortida 10 MAIG (Vols inclosos)

10 MAIG: BARCELONA o MADRID – EL CAIRE

Sortida al vol de la Companyia EGYPTAIR, amb destinació El Caire. Arribada a l'aeroport del Caire, assistència per part del nostre representant, tramiti de visat i trasllat a la motonau. Nit a bord.

11 MAIG: EL CAIRE

Esmorzar a bord. Sortida per fer la visita a la ciutat, que inclou: El Museu Egipci, construït per l'arquitecte Marcel Dourgnon i on es troba el fabulós tresor de Tutankhamon entre altres antiguitats de gran interès històric. La Fortalesa de Saladí amb la Mesquita d'Alabastre de Mohammad Ali, la més visitada del Caire construïda per l'arquitecte grec Yusuf Busnaq, que va realitzar una pàl·lida imitació de les mesquites otomanes d'Istanbul. Dinar a un restaurant local. L´última visita d´aquest dia complet per la ciutat del Caire, es reserva al Basar de Khan el Khalili, conjunt de carrerons i cases populars on es poden adquirir tot tipus d´objectes artesanals, es recomana una parada al Cafè Fishawy, lloc de reunió de la intel·lectualitat i la bohèmia egípcia per degustar un deliciós te amb menta. Sopar i nit a bord.

12 MAIG: EL CAIRE – BENI SUIF

Esmorzar a bord. Al matí, visita panoràmica a la Necròpolis de Gizah, on es troben les Piràmides dels faraons de la IV dinastia: Keops, Kefrén i Micerinos i la famosa Esfinx que custodia la necròpolis i representa el rei Kefren. Dinar a un restaurant local. A la tarda visita a les necròpolis de Memphis i Sakkara amb la seva famosa piràmide esglaonada. Continuació per carretera cap a Beni Suif. Sopar i nit a bord.

13 MAIG: BENI SUIF – MENIA

Pensió completa a bord. Navegació cap a Mènia. Nit a bord.

14 MAIG: MENIA – TEL ALAMARNA

Pensió completa. Visita al temple de Tuna el Gabal i visita a les tombes de Beni Hassan per carretera, Per veure la Tomba de Kheti: governador del nomo d'Orix durant la XII dinastia. A la paret del fons es poden veure imatges de guerres i altres representacions. Tomba de Baquet III: pare de Kheti. Sobre la paret nord destaquen escenes de cacera amb animals mitològics com a dracs i unicorns. Tomba d'Amenemhat: comandant en cap del nom de Orix. De la seva tomba ressaltaria les estàtues del fono, que encara que mal conservades, són una interessant representació amb valor històric del mateix Amenemhat, la seva dona i la seva mare. Tomba de Khnumhotep III: antic majordom egipci i visir de la XII dinastia. Sobre la paret esquerra hi ha una escena en què es representa una famosa caravana d'asiàtics que porta com a tribut a Egipte mercaderies i regals, entre els quals hi ha productes cosmètics per als ulls. Navegació cap a a la ribera oriental del riu Nil, famosa principalment perquè en aquesta va ser on es va edificar Tel Alamarna, és una regió ubicada la ciutat d'Ajetatón a mitjan s. XIV aC. Nit a bord.

15 MAIG: TEL ALAMARNA – ASIUT

Pensió completa. cap a Asiut. Nit a bord.

16 MAIG: ASIUT – SOHAG

Pensió completa. Navegació cap a Sohag. Nit a bord. Navegació Visita al temple de Tel l'Amarna, tomba d'Akenaton, el faraó que va instaurar el culte únic al déu Ató i es va enfrontar a la casta sacerdotal de Tebes en construir a Amarna una nova capital consagrada al monoteisme uns 1.500 anys abans de Crist. Akenatón va prendre per esposa a la cèlebre Nefertiti i va ser pare de Tutankamon. Visitarem també les restes arqueològiques del palau nord i el petit temple d'Ató. A la tarda, mentre es navega a Assyut després de dinar a bord, ens aturarem davant del monestir copte de Tawadros, que s'admira des de la coberta de la motonau.

17 MAIG: SOHAG – EL BELANA – NAGI HAMADI

Pensió completa. Navegació cap al Beleanna. Visita al temple d'Abidos, el més rellevant del temple és la llista real d'Abidos la qual es troba en una paret d'un passadís, al costat de la capella de Petah-Socar que va ser construïda pel rei Seti I. És una llista de cartutxos de jeroglífics amb 76 noms dels reis faraònics antecessors del rei Seti I. Continuació cap a Nagi Hamadi. Trasllat a la motonau. Nit a bord.

18 MAIG: NAGI HAMADI – QUENA – LUXOR

Pensió completa. Navegació cap a Quena. Visita al temple de Dendera, dedicat a Hathor, deessa de l'amor i la fertilitat. És l'edifici principal d'un conjunt de construccions situades dins un recinte emmurallat. És un dels complexos egipcis més ben conservats, sobretot el seu temple principal. Navegació a Luxor. Arribada i visita al temple de Karnak, amb la seva Sala Hipòstila de 134 columnes a l'Obelisc de la Reina Hatsepsut i al Llac Sagrat i visita al temple de Sekhmet. Tot seguit, visita al temple de Luxor. Nit a bord.

19 MAIG: LUXOR – EDFU

Pensió completa. Al matí, visita a la Necròpolis de Tebes, que inclou la Vall dels Reis, on van ser enterrats els faraons més rellevants de les dinasties XVIII i XIX., el Temple de Hatsepsut i els Colossos de Memnon dues majestuoses estàtues de 19,5 m d'alt vigilants de l'entrada al món ment funerari d'Amenofis III, que representen el faraó assegut amb les mans reposant als genolls, als seus peus i als dos costats, les estàtues de l'esposa i la mare del faraó. Navegació cap a Edfu. Nit a bord.

20 MAIG: EDFU – KOM OMBO – ASWAN

Pensió completa. Al matí visita a calesa al Temple del déu Horus (un dels més bells i més ben conservats) datat l'any 237 a.C. Continuació del creuer fins a Kom Ombo per visitar l'únic Temple dedicat a dues divinitats Horoeris el déu amb cap de falcó i Sobek, el déu amb cap de cocodril. Navegació cap a Aswan. Nit a bord

21 MAIG: ASWAN

Pensió completa Durant l'estada, es realitzarà la visita per carretera als Temples d'Abu Simbel, la més increïble i bella construcció de la història egípcia, edificada per ordre de Ramses II El Gran, i on també podran admirar un Temple menor dedicat a la seva esposa Nefertari. Aquests temples van ser traslladats i reconstruïts pedra per pedra del seu emplaçament original amb la finalitat de rescatar-los de les aigües del Llac Nasser. A la ciutat d'Aswan, visitaran el Temple de Philae i realitzaran un passeig amb faluca, típica embarcació de vela o amb llanxa motora pel riu Nil Cena i nit a bord.

22 MAIG: ASWAN – EL CAIRE – BARCELONA o MADRID

Esmorzar a bord i desembarcament. Trasllat a l'aeroport per embarcar en el vol amb destinació Barcelona o Madrid, via el Caire. Arribada i fi dels nostres serveis.

creuer pel nil
temples d'egipte
luxor

Inclou

Sortida des de Barcelona
Trasllats d'entrada i sortida
Assegurança
Règim Tot Inclòs
Vols directes

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

12 Nits

Sortides

10 de maig 2023
a partir de 1.995 €
12 Nits de Creuer

Inclou

 • Vols línia regular EGYPTAIR, classe turista des de Barcelona
 • Vol domèstic Aswan
 • 12 nits de Creuer Alhambra. Habitació doble estàndard
 • Pensió completa (sense begudes)
 • Trasllats
 • Visites especificades amb Guies locals de Parla Hispana (serveis regulars)
 • Assegurança
 • Taxes aèries actuals (290 €) (subjectes a canvi)

El teu assessor

Agnès Font

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
+34 669 869 317 (Mòbil 24/7)

Altres Propostes

Vols estar sempre al dia
de les nostres ofertes?

V3 Viatges

C. Jaume I, 7 - 08500 Vic (Barcelona)
Tel. 669 869 317 - 936 883 952
Mail:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


© V3 Viatges. Tots els drets reservats. Creat per DWO.