• viatge a Bulgaria per setmana santa viatge a Bulgaria per setmana santa
 • teatre romà a bulgaria teatre romà a bulgaria
 • Povliv Povliv
 • Monestir de Rila Monestir de Rila
 • Fortificació de Tsarevets Fortificació de Tsarevets
 • Kazanlak Kazanlak
 • balls tradicionals búlgars balls tradicionals búlgars

Viatge a Bulgaria

7 Nits

Sortides

Consultar
a partir de 1.305 €
Vols des de Barcelona

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

ITINERARI

Dia 1 - BARCELONA - SOFIA

Sortida en vol regular diürn amb destinació a Sofia. Arribada. Trobada amb la guia. Assistència i trasllat a l'hotel. Allotjament.

Dia 2 - SOFIA

Esmorzar. Al matí començarem amb la visita panoràmica de la ciutat, passeig pel nucli històric per conèixer el més destacat de l'ampli patrimoni cultural de la capital búlgara: Veurem, la catedral ortodoxa Alexander Nevski (per dins), observarem la plaça de Sveta Nedelia, la rotonda romana de Sant Jordi, que data del segle IV i és una de les més antigues dels Balcans, les esglésies de Sant Nicolau, Santa Petka i Santa Sofia, la Universitat Climent Ohridski, la Galeria Nacional d'Art (anterior residència dels dors) o el teatre Ivan Vazov. Tarda lliure. (Opcionalment oferim la visita del Museu Nacional d'Història, on podrem veure una important col·lecció del famós tresor dels tracis, un dels més antics del món.) Allotjament.

Dia 3 - SOFIA - MONESTIR RILA - PLOVDIV

Esmorzar. Al matí sortida cap al famós Monestir de Rila situat al sud a 130 km de Sofia. Arribada i visita d´aquest espectacular Monestir, principal centre de la cultura cristiano-ortodoxa búlgara i el més gran del país. Sortida cap a Plovdiv. Arribada i allotjament.

Dia 4 - PLOVDIV (MONESTIR DE BATXKOVO)

Esmorzar. Començament de la visita a peu del centre històric, durant la qual veurem el barri renaixentista, amb edificis que daten del segle XVIII i XIX –mostres de la millor arquitectura del renaixement búlgar– i el Teatre Romà. A la tarda ens desplaçarem fora de la ciutat per conèixer el Monestir de Bachkovo, sent aquest el segon més gran i un dels més importants del país. Tornada a Plovdiv. Sopar amb espectacle folklòric en un restaurant típic de la ciutat. Allotjament.

Dia 5 - PLOVDIV - KAZANLAK - VELIKO TARNOVO

Esmorzar. Sortida cap a la ciutat de Kazanlak, situada a la famosa Vall de les Roses. Visita del Museu de la Rosa, on coneixerem la tècnica d'extracció de l'oli de rosa, conegut com l'or líquid. A continuació, veurem una tomba tracia i visitarem el Museu Etnogràfic- Arqueològic de Kazanlak, amb interessants mostres del Tresor dels Tracis. Prosseguirem la ruta cap a Shipka, on visitarem el seu principal monument, l'església russa de Shipka. Continuació cap a Veliko Tarnovo. Arribada i passeig a peu pel centre històric, on destaca el carrer dels artesans Samovodska Chershiya. Allotjament.

Dia 6 - VELIKO TARNOVO - NESEBAR - BURGAS

Esmorzar. Al matí, visita de la Fortalesa Tsarevets. Opcionalment visitarem l'Església de Sant Pere i Sant Pau. Sortida cap a la costa del Mar Negre amb destinació a Nesebar (Patrimoni de la Humanitat). Arribada i visita panoràmica de l'antiga ciutat de Nesebar, ubicada a una península, amb entrada a l'església de Sant Esteve i al Museu Arqueològic. Després de la visita continuació a Burgas, capital de la Costa Sud de Bulgària. Allotjament.

Dia 7 - BURGAS - KOPRIVSHTITSA - SOFIA

Esmorzar. Sortida cap a po, una de les ciutats més petites del país, coneguda pel seu paper important durant el període del renaixement búlgar. Visita de la ciutat amb entrada a algunes de les cases-museu. Continuació fins a Sofia. Allotjament.

Dia 8 - SOFIA - BARCELONA

Esmorzar. A l'hora indicada el trasllat a l'aeroport. Assistència i eixida amb destinació a la ciutat d'origen. Arribada i fi del viatge.

Fortificació de Tsarevets
Kazanlak
balls tradicionals búlgars

Inclou

Sortida des de Barcelona
Trasllats d'entrada i sortida
Assegurança
Règim Tot Inclòs
Vols directes

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

7 Nits

Sortides

Consultar
a partir de 1.305 €
Vols des de Barcelona

Inclou

 • Vols (facturació maleta no inclosa)
 • 7 nits d'allotjament als hotels previstos de 4****
 • 7 esmorzars, 6 dinars i 1 sopar (sopar amb espectacle folklòric, que inclou 1 copa de vi per persona i una copa d'aiguardent típic: Rakiya)
 • Trasllats i guia acompanyant de parla hispana
 • Visites i excursions indicades
 • Entrades: Plovdiv: Teatre Romà, dues cases renaixentistes Kazanlak: Tomba Tràcia i Museu Arqueològic. Veliko Tarnovo: Fortalesa Tsarevets. Nesebar: Església de Sant Esteve i Museu Arqueològic. Koprivshtitsa: Cases-museu
 • Assegurança d'assistència en viatge (Rutaassegurança - COVID-19)

El teu assessor

Agnès Font

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
+34 669 869 317 (Mòbil 24/7)

Altres Propostes

Vols estar sempre al dia
de les nostres ofertes?

V3 Viatges

C. Jaume I, 7 - 08500 Vic (Barcelona)
Tel. 669 869 317 - 936 883 952
Mail:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


© V3 Viatges. Tots els drets reservats. Creat per DWO.