Skip to main content
 • castell de larnaca xipre castell de larnaca xipre
 • xipre per setmana santa xipre per setmana santa
 • xipre xipre
 • ruta cultural per xipre ruta cultural per xipre
 • mesquita salt lake mesquita salt lake
 • lazanias lazanias
 • limassol limassol
 • Monestir a Xipre Monestir a Xipre
 • pantocrator a Xipre pantocrator a Xipre
 • ruines gregues a Xipre ruines gregues a Xipre
 • Larnaca Larnaca

Viatge a Xipre

7 Nits

Sortides

Consultar
a partir de 1.355 €

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

ITINERARI

Dia 1 - BARCELONA - LARNACA

Sortida amb vol de línia regular amb destinació LARNACA. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.

Dia 2 - LARNACA (LARNACA)

Esmorzar. Sortida cap a Choirokoitia on els arqueòlegs han descobert un extens assentament neolític envoltat per una poderosa muralla. Es tracta d'un dels més antics de la illa (6.800 aC). Després de la visita continuació del viatge al poble de Lefkara. Temps lliure. Seguim fins al poble de Kiti per visitar l'església Angeloktistos del segle XI. Continuació del viatge cap al centre de Larnaca. Al camí visita la Mesquita de Hala Sulta. A la tarda visita l'església i la tomba de Sant Llàtzer. Allotjament.

Dia 3 - LARNACA (CURIUM - LIMASSOL - LARNACA)

Esmorzar. Sortida cap a Curium, fundada pels micènics cap al segle XII aC. Visitarem la casa d´Eustolios, amb les seves magnífiques col·leccions de mosaics; el teatre grec del segle II aC, el Nimfeu amb el seu bell complex de fonts i la grandiosa basílica Paleocristiana entre d'altres. Continuació cap al Santuari d'Apol·lo Hylates on destaca el Temple del déu.
Posteriorment, arribada a Limassol, on disposarem de lleure. A la tarda, visita el Castell Medieval. Aquesta petita fortalesa, situada en ple nucli antic, va ser manada aixecar pels sobirans de la dinastia franca de Lusignan. Avui es converteix en museu medieval. Tornada a Larnaca. Allotjament.

Dia 4 - LARNACA (PETRA TOU ROMIOU - PAFOS)

Esmorzar. Excursió recorrent la costa oest cap a Petra Tou Romiou, indret on la tradició mitològica grega localitza el lloc on va sorgir de les escumes blanques del mar Afrodita, deessa de l'amor i de la bellesa. A continuació sortida cap a Kato-Páfos per visitar la tomba dels Reis. Temps lliure. Visita al parc arqueològic els mosaics romans del qual són Patrimoni de la Humanitat. A la tarda, visita de la columna de l'Apòstol Pau i l'església bizantina de Yeroskipos. Tornada a l'hotel. Allotjament.

Dia 5 - LARNACA (NICÒSIA)

Esmorzar. Visita de Nicòsia, la capital, dividida en dos per l'ocupació turca, destaca la catedral de Sant Joan Teòleg i el museu Arqueològic. Temps lliure. Creuarem el check point del carrer Ledra per visitar la zona turca de la ciutat, i la catedral de Santa Sofia. Tornada a l'hotel. Allotjament.

Dia 6 - LARNACA (TROODES)

Esmorzar. Sortida cap al poble de Peristerona on es troba l'església de Sant Varnavas i Sant Hilarión. Continuació del viatge cap al poble Nikitari. Als afores del poble de Nikitari visitarem la bella església bizantina de Panagia tis Asinou. Construïda al S. XII, pertany a un selecte grup d'esglésies rurals declarades Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO. Al seu interior es conserven algunes de les pintures més antigues de totes les esglésies de Troodos realitzades entre els segles XI i XV constituint el millor exemple per observar l'evolució de l'art religiós ortodox bizantí. Sortida cap a Laghoudera per visitar l'Església Panagia tou Araka (segle XII). Continuació del viatge fins al poble d'Omodos, un dels més tradicionals i bonics de l'illa. Després, visita del Monestir de la Santa Creu i de la Premsa Medieval de Vi. Temps lliure. Tornada a la tarda a l'hotel. Allotjament.

Dia 7 - LARNACA

Esmorzar. Dia lliure. Possibilitat de fer (opcionalment) una excursió a l'antiga ciutat de Salamina. Tornada a l'hotel i allotjament.

Dia 8 - LARNACA – BARCELONA

Esmorzar (subjecte a horari de sortida). A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport per sortir en vol de tornada. Arribada i fi del viatge.

pantocrator a Xipre
ruines gregues a Xipre
Larnaca

Inclou

Sortida des de Barcelona
Trasllats d'entrada i sortida
A escullir categoria d'hotel
Assegurança
Esmorzars inclosos
Vols directes

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

7 Nits

Sortides

Consultar
a partir de 1.355 €

Inclou

 • Avió línia regular, Lufthansa “V” (facturació equipatge no inclosa)
 • Trasllats
 • 7 nits a l'hotel seleccionat
 • 7 esmorzars
 • Visites amb guia de parla hispana: Curium, Limassol, Larnaca (església i tomba de Sant Llàtzer), Església Angeloktistos a Kiti, tomba dels Reis, Parc arqueològic de Pafos, església de Yeroskipos i columna Apostol Pablo, Nicòsia, Nikitaki (Església Panagia tis Asinou), Laghoudera (Església Panagia tu Araka), Omodos (Monestir Santa Cruz i premsa medieval del vi amb tast inclosa)
 • Assegurança d'assistència en viatge (Rutaassegurança - COVID-19)

El teu assessor

Altres Propostes