Skip to main content
 • safari a Kenya safari a Kenya
 • Masai Mara Masai Mara
 • Poblats massai Poblats massai
 • safari kenya estiu 2024 safari kenya estiu 2024
 • viatge de luxe a Kenya viatge de luxe a Kenya
 • Kenya salvatge Kenya salvatge
 • girafes de Kenya girafes de Kenya
 • Maasai Maasai

Safari a Kenya

9 Nits

Sortides

15 juliol, 1 i 15 agost 2024
a partir de 5.335€
Vols des de Barcelona

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

Embárca't en una aventura inoblidable a les terres màgiques d'Àfrica amb V3 Viatges. Inclou vol des de Barcelona fins Nairobi, la porta d'entrada als indrets més espectaculars del continent africà. El teu viatge estarà marcat per emocionants safaris en vehicles 4x4 amb tota la comoditat, incloent-hi Wifi a bord i l'expertesa d'un xofer-guia de parla castellana. Descobreix la bellesa salvatge dels parcs nacionals com Llac Nakuru, Llac Naivasha i Masai Mara. A més, experimentaràs la cultura local amb interaccions amb les tribus Masais i visites a llocs emblemàtics com el Girafe Center i l'Orfenat d'Elefants de Nairobi. Prepara't per submergir-te en les meravelles d'Àfrica amb un toc de luxe.

Dia 1: Barcelona - Doha - Nairobi

Sortida des de Barcelona en vol regular de Qatar Airways a Nairobi, via Doha. Arribada a l'aeroport de Jomo Kenyatta, tràmits d'aduana i visat, i rebuda per part del corresponsal. Transferta a l'hotel i allotjament immediat.

Dia 2: Nairobi - Reserva Solio Ranch

Esmorzar. Després d'això, sortida amb el nostre cotxe i guia de safari cap a la Reserva Solio Ranch. Arribada i dinar al lodge, i safari per la tarda. Sopar i allotjament al lodge.

Solio Ranch és una reserva privada que s'ha convertit en el principal santuari de rinoceronts de l'est d'Àfrica, permetent la contemplació de desenes d'ells al mateix temps. El santuari compta a més amb lleons, búfals, gaseles, hienes, diferents tipus d'antílops i és un dels millors llocs d'Àfrica per buscar al lleopard.

Dia 3: Reserva Solio Ranch - Samburu / Shaba

Esmorzar. Després d'això, sortida amb el nostre cotxe i guia de safari cap a la Reserva de Samburu/Shaba. Arribada, dinar i safari per la tarda. Sopar i allotjament al lodge.

Dia 4: Reserva Samburu / Shaba

Esmorzar. Dia complet de safari per l'àrea de Samburu / Shaba. Sopar i allotjament al lodge.

La Reserva Nacional de Samburu. Aquesta cobreix una àrea de 168 km² i forma part d'un sistema juntament amb tres parcs adjacents: el Buffalo Springs National Reserve, Laikipia i la Shaba National Reserve. Malgrat la seva mida reduïda, el parc compren diversos hàbitats, a una altitud compresa entre els 800 metres sobre el nivell del mar (a prop de l'Ewaso Ng'iro) i els 1.230 metres sobre el nivell del mar (al mont Koitogor). Inclou boscos, boscos de ribera, boscos de palmeres Doum i acàcies, i tres tipus de sabana: arbrada, arbustiva i plana. La fauna comprèn elefants, búfals negres, cebres de Grevy, nombroses espècies de gaseles, impalas, antílops aquàtics, òrix, guepards, lleopards, cocodrils, hipopòtams i una gran quantitat d'espècies d'aus. Hi ha quatre espècies animals que són gairebé endèmiques en aquesta regió septentrional: l'antílop girafa o gerenuk, la zebra de Grevy, l'estruc somali i la girafa reticulada.

Dia 5: Reserva Samburu / Shaba - Llac Nakuru

Esmorzar. Continuació de la ruta fins al Parc Nacional del Llac Nakuru. Arribada, dinar i safari per la tarda. Sopar i allotjament al camp.

El Parc Nacional del Llac Nakuru és un parc nacional situat a Kenya, a 157 km de Nairobi, prop de la ciutat de Nakuru, al Gran Vall del Rift. Dins del seu perímetre es troba el llac Nakuru, conegut per la seva antiguitat geològica i la seva alcalinitat. La zona del llac és refugi d'aus migratòries, especialment de flamencs. Quan es reuneixen diversos milions de flamencs formen "El més gran espectacle del món". El Parc és alhora un santuari de rinoceronts, ja que al estar gairebé totalment tancat és un lloc ideal per a la seva conservació i protecció. La paraula Nakuru significa "polseguera" en maasai.

Dia 6: Llac Nakuru - Reserva Masai Mara

Esmorzar i sortida per carretera cap a la Reserva Nacional del Masai Mara. Dinar al campament de tendes. A la tarda, safari pel parc. Sopar i allotjament al campament.

Dia 7: Reserva Masai Mara

Esmorzar. Dia complet de safari pel Masai Mara. Sopar i allotjament al lodge.

El Masai Mara està situat al sudoest de Kenya, a la regió del Serengueti, i és en realitat una continuació del parc nacional del Serengueti. Rep el seu nom de la tribu masai que habita la zona i del riu Mara que el creua. És famós per la seva excepcional fauna. El Masai Mara és conegut per la seva població de lleons i per ser el hogar d'espècies amenacades com el rinoceront negre i el hipopòtam que es troba als rius Mara i Talek, així com el guepard, el nombre del qual ha disminuït notablement. Un altre carnívor que es pot trobar en gran nombre és la hiena tacada. No obstant això, el veritable poblador d'aquest parc és el nyu, com passa al Serengueti, ja que el seu nombre se situa en milions. Cada any, a mitjan juny, igual que les cebras, migren des de les planes del Serengueti en busca de pastures més fresques i tornen a l'octubre. Espècies d'ungulats com la gasèlla de Thomson, la gasèlla de Grant i l'impala habiten en aquest parc, i també es poden trobar manades de girafes. El Masai Mara és també el hogar de més de 450 espècies d'aus. Està gestionat pel govern de Kenya i l'administració local, i té unitats contra la cacera furtiva, situades fora de les zones freqüentades pels turistes. Els principals habitants d'aquesta comarca són els membres de la comunitat masai, un poble ancestral que ha mantingut les seves costums i tradicions en plena sabana africana.

Dia 8: Reserva Masai Mara - Nairobi

Esmorzar i sortida cap a Nairobi, on tenim previst arribar al voltant del migdia i traslladar-vos al vostre hotel. El dinar serà per compte dels clients i tindreu la tarda lliure fins al trasllat a la nit per assistir al sopar al Restaurant Carnivore (begudes no incloses), amb còctel de benvinguda Dawa. Després, retorn al hotel i allotjament.

Dia 9: Nairobi

Esmorzar i després de l'esmorzar, visita a la ciutat de Nairobi al matí. Durant el dia, visitarem la Casa Museu de Karen Blixen i el Centre de Girafes, un projecte de protecció i conservació de la Girafa de Rothschild, en perill d'extinció i visible a Kenya només al Parc Nacional del Llac Nakuru i al Llac Baringo. Durant aquesta bonica visita, es pot acariciar les girafes i fins i tot donar-los de menjar. Tornada a l'hotel i temps lliure fins a última hora de la tarda/nit, on tindrem el trasllat fins a l'aeroport de Nairobi per prendre el vol de tornada.

Dia 10: Nairobi - Doha - Barcelona

Sortida cap a Espanya des de Nairobi en un vol de línia regular de Qatar Airways, via Doha. Arribada a l'aeroport de Doha i connexió amb el vol a Barcelona. Arribada i... Fi dels nostres serveis.

Kenya salvatge
girafes de Kenya
Maasai

Inclou

Sortida des de Barcelona
Trasllats d'entrada i sortida
Assegurança
Esmorzars inclosos
Documentació viatge

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

9 Nits

Sortides

15 juliol, 1 i 15 agost 2024
a partir de 5.335€
Vols des de Barcelona

Inclou

 • Vols internacionals amb la companyia Qatar Airways en classe Turista.
 • Taxes aèries indicades (495€ per persona) subjectes a confirmació amb l'emissió.
 • Safari en vehicles 4x4 amb Wifi limitada a bord amb xofer-guia de parla castellana garantit
 • Tots els trasllats a Nairobi.
 • Règim d'allotjament i esmorzar a Nairobi.
 • Sopar al restaurant Carnivore de Nairobi (sense begudes).
 • Còctel de benvinguda Dawa al restaurant Carnivore de Nairobi.
 • Pensió completa als Lodges / Camps especificats durant el safari.
 • Visites descrites a Nairobi.
 • Entrades als parcs.
 • 1 ampolla d'aigua de 500 ml al dia durant el safari.
 • Assegurança d'evacuació aèria AMREF Flying Doctors.
 • Assegurança de viatge.

El teu assessor

Altres Propostes