Skip to main content
 • Oman tot inclòs Oman tot inclòs
 • Viatge a l'orient mitjà Viatge a l'orient mitjà
 • sortida a Oman sortida a Oman
 • viatge a oman viatge a oman
 • ruta per oman amb guia espanyol ruta per oman amb guia espanyol
 • Viatge organizat oman Viatge organizat oman
 • Moscat Moscat
 • dona pels carrers d'oman dona pels carrers d'oman
 • aigues cristalines a Oman aigues cristalines a Oman

Viatge a Oman

5 Nits

Sortides

tots els diumenges
a partir de 1.020€
Sense Vols

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

Amb un patrimoni ric i una societat integradora, Oman pot presumir d'un fort sentiment d'identitat, un gran orgull pel llarg passat del comerç amb encens i una gran confiança en un futur basat en l'educació.

Oman ofereix l'oportunitat rara de gaudir del món àrab sense la lent distorsionadora d'una riquesa excessiva. Les seves ciutats d'edificis baixos conserven un encant tradicional i els valors beduïns es perceben en la calorosa rebuda omania. Amb una gran bellesa natural, des d'espectaculars muntanyes i deserts assotats pel vent fins a una llarga costa, Oman és ideal per conèixer la cara moderna d'Aràbia i sentir-ne l'esperit antic.

Tenim opcions d'itineraris de 6, 7, 8 o 9 dies. Consulteu-nos!

Itinerari 6 dies

Dia 1 MUSCAT - Trasllat d'arribada

Arribada a l'aeroport internacional de Muscat. Es faran els tràmits per obtenir el visat. Recollida d'equipatge i trasllat a l'hotel a Muscat amb xofer. Nit a l'hotel.

Dia 2: Visita mig dia de Muscat ( D, - C )

Esmorzar. Recepció al lobby, per iniciar el nostre tour per la ciutat de Muscat. La primera visita serà la Gran Mesquita (oberta per a visitants de dissabte a dijous de 8 a 11 am), la qual és la mesquita més gran del país, amb belles obres d'art, llums i una catifa d'una sola peça que cobreix tota sala de pregària que mesura aproximadament 4260 metres quadrats. Després de la visita, continuarem el nostre viatge fins a "Al Alam Place" (parada fotogràfica) flanquejada pels dos forts portuguesos "Jalali & Mirani". Visitarem el museu de Bait Al Zubair, per així entendre una mica més de la cultura i història omaní. Després continuarem el nostre recorregut al llarg del passeig marítim de la Corniche cap a "Mutrah Souq", un dels socs més antics d'Oman. Els carrerons estrets del soc i l'olor de l'encens i el sàndal místics a l'aire són típics d'aquest soc. Resta de tarda lliure. Sopar inclòs a Hotel.

NOTES: L'entrada de la Gran Mesquita és prohibida per a menors de 10 anys. Per a la visita, les dames han de vestir roba llarga i un mocador al cap. Els cavallers han de portar els braços i les cames cobertes. És obert de dissabte a dimecres de 08:00 a 11:00

Dia 3: Visita de Nizwa, Jabreen, Bahla i Al Hamra ( D, - C )

Esmorzar. Sortint de Muscat farem una parada a la fàbrica de perfums i essències d'Amouage, la marca nacional per excel·lència que segueix la tradició del perfum àrab, els perfums dels quals es reivindiquen com els més cars del món. Després ens dirigirem a Nizwa., la qual va ser la capital d'"Al-Julanda dinasty" als segles VI i VII. Avui roman com les atraccions turístiques més populars amb els seus edificis històrics i fortalesa imponent. Visitarem el fort de Nizwa amb la seva enorme torre rodona construïda al segle XVII per defensar la ruta cap a l'interior. Des del cim de la torre es pot obtenir una vista panoràmica de la ciutat de Nizwa. Des d'aquí, hi ha poca distància a peu fins al Nizwa Souq, que és famós pel seu intricadament tallat a mà "KHANJAR" i joies de plata amb un disseny adornat. Aquí un divendres es fa una subhasta única de cabres i bestiar. L´ambient és elèctric.

Després ens dirigirem a visitar el Castell de Jabreen. fent una parada a Bahla per veure una fotografia del fort de Bahla, Patrimoni de la Humanitat. Arribada a Jabreen per visitar el millor castell d'Oman construït a finals del segle XVII, que esdevingué seu de l'aprenentatge d'Oman. Aquest castell té dissenys extremadament ben planejats amb espai per al “Wali”, el bany de dames, la cuina, el “MAJLIS”, etc. La majoria dels sostres estan decorats amb belles pintures amb motius islàmics. Nit a Nizwa. Sopar inclòs.

Dia 4: Visita Nizwa, Al Minsifieh, Al Mudayrib, Wahiba Sands ( D, - C )

Esmorzar. Posteriorment tindrem una visita pel soc de Nizwa, abans de sortir en direcció a Wahiba Sands. Durant el trajecte passarem pels pobles de Minsifieh i d'Al Mudayrib, que han mantingut la seva atmosfera i caràcter tradicional, on veurem antigues poblacions comercials. Un cop arribem al desert de Wahiba Sands. utilitzarem vehicles 4x4 per traslladar-nos per les dunes fins al campament de l'esser. Temps per relaxar-se i gaudir del desert. Sopar i allotjament al campament.

Dia 5: Visita de Wahiba, Wadi Bani Khalid, Ras Al Jinz / Tortugues ( D, - C )

Esmorzar. Després de gaudir del clarejar del desert, tornarem cap a la població de Biddiyah de nou en vehicles 4x4. Després continuarem amb bus fins a Wadi Bani Khaled a la serralada de Hajjar, una dels wadis naturals més impressionants del Sultanat d'Oman, una vall coberta per les muntanyes, amb palmerars i rius paradisíacs que formen piscines naturals, on podrem banyar-nos. Continuarem cap a sud, capital de la zona de Sharqiya. Sopar primerenc a l'hotel. A continuació, a la nit visita del centre científic de RAS AL Jinz (www.rasaljinz-turtlereserve.com) on veurem el museu de les tortugues, per posteriorment veure les gegants tortugues que s'acosten a la nit per posar els seus ous a la sorra , després d'un viatge de diversos milers de quilòmetres pels mars i costes d'Àsia i Àfrica. La millor època per a aquesta activitat és des de maig a setembre. Nit a l'hotel. Sopar inclòs.

Important: En cas de no poder veure tortugues durant la visita, no n'hi ha reemborsament.

Dia 6: Visita de Sud, Wadi Shaab, Bimah Sinkhole – Muscat + Trasllat a l'aeroport de Muscat ( D, -A, - )

Esmorzar. Sortida per la carretera de la costa cap a la ciutat de Sud on visitarem el barri d'Aiyga amb les seves delicades cases blanques d'estil colonial i la drassana que segueix fabricant les famoses dhows de fusta (vaixells de vela tradicional d'origen àrab). Continuació per la carretera costanera cap a Wadi Shaab, des d'on l'aigua del wadi forma un conjunt de belles piscines naturals i cascades de diferents tons verds i blaus protegides per muntanyes altíssimes. L'accés al congost es realitza amb barca i després un passeig de 40 minuts aproximadament ens porta a l'interior. Dinar pic-nic. Camí de Muscat farem una parada a Bimah Sinkhole, un clavegueró de 100 metres de diàmetre amb aparença de cràter sota el mar (possibilitat de nedar). Trasllat directe a l'Aeroport de Muscat pel seu vol de tornada (a partir de les 20,00hrs). Fi del viatge.

Moscat
dona pels carrers d'oman
aigues cristalines a Oman

Inclou

Trasllats d'entrada i sortida
A escullir categoria d'hotel
Assegurança
Esmorzars inclosos

Demana més Informació o Reserva

Nom i Cognoms*
E-mail*
Telèfon*
Comentaris
Envia

5 Nits

Sortides

tots els diumenges
a partir de 1.020€
Sense Vols

Inclou

 • Trasllats a l'arribada i sortida regulars
 • Visites indicades a l'itinerari amb guia en espanyol
 • Allotjamnet hotels indicats amb règin mitja pensió
 • Totes les entrades per a museus i punts d'interés turístic
 • Impostos

El teu assessor

Altres Propostes